szombat, szeptember 23, 2006

Egy kis punk

A minap egy kis punk, azaz Patrik jött a kis Blankához vendégségbe, persze úgy időzítve, hogy a Kispapának még legyen egy-két elintézni való dolga. Reménykedtek a fiatalok, de a Kispapa éber volt – legalább is ezzel áltatja magát -, figyelt, nézett, jegyzetelt, s ügyelt az erkölcsre.

A kis punk megérkezésekor aludt, nyilván erőt gyűjtött, hogy aztán fitogtathassa fizikai teljesítményét. Amikor ugyanis a fiatalok egymás mellé „tevődtek” a tapilapokra – vagy mi a görcsökre –, s feléjük a kis állványon a kis nyuszik is odakerültek, a kiscsávó fél kézzel elkezdte emelgetni a nyuszi-állványt, majd szinte rá is tekeredett. Nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy fizikumával próbálja meg hatalmába keríteni a kis Blankát.

Hogy sikerült-e, nem tudom, de aztán, mint az egyik képen látszik is, valami laza dumával („Kint áll a verda, bárhová elviszlek bébi”) igyekezett levenni a lábáról. Ami sikerült is, ugyanis egymás mellett feküdtek… De ezt az egymás mellett fekvést nem úgy kell ám érteni…

De ekkor rajtaveszett a kiscsávó. Mármint a lazadumázással. Ugyanis a kis punk erőben, mozgásban, hihetetlen dupla forgásokban ugyan simán lenyomta a kiscsajt, de dumában nem. A kis Blanka folyamatosan magyarázott, beszélt, karattyolt, amit idővel a kis Patrik mintha nem igen bírt volna.

Hát igen. A nemek közti különbségek. Korán kezdődik.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...