szerda, szeptember 06, 2006

Víz alatt


Amikor is megszületett a kiscsajszi, sok mindent sikerült begyűjtenünk innen-onnan, köszönhetően kedves barátainknak, családtagjainknak. Így példál egy Tummy-tub-ot is. Nem olyan régen ki is próbáltuk.

Első alkalommal nem igen jött be a kiscsajnak.

De ma este nagyon. Arra gondoltunk, ilyeneket csinálhatott egykoron odabent is. Halkan, csendben nagyon élvezte ezt a fajta fürcit. A pici lábait maga alá gyűrve, folyamatosan azon igyekezett, hogy belekortyoljon a vízbe. Közben forgott a saját tengelye körül, amit a pocakban is gyakran megtett.

Ráadásul anyuka és a kispapa kezét is olyan furcsán harapdálta. Lehet, hogy ezt csinálta a köldökzsinórral odabent, egykoron.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Először is gratulálok a kislányotokhoz, gyönyörű hölgy! (olvastam az előzményeket: egy napon ünnepelnénk a szülinapunkat, csak Blanka másképp gondolta az érkezése időpontját...Hmmm...bár a május 23 sem olyan rossz :)

Nem szeretnék műveletlennek tűnni, de még soha nem hallottam a Tummy-tubról...Mi ez tulajdonképpen? És hogy néz ki? Annyira már magamtól is sikerült rájönnöm, hogy "magzatkori életkörülmény-szimulátor"-ként funkcionálhat...:) Jól gondolom?

Kata

Névtelen írta...

Szia Kata

Blanka máj.22én született, még épp.de végül nem ő gondolta így ezt a napot, hanem a doki bácsink. Ha Blankán múlt volna, sztem ő még ma is a pocimban élményfürdőzne :) A Tummy tub egy átlátszó vödör tul.képpen, csak szebb nevet adtak neki és így eladható 5000 ft-ért a lelkes szülőknek. De állítólag arra hivatott,h ha beletesszük a bébit, ő rögtön olyan pózt vesz fel,mint a pocakban, és ettől nagyon jól érzi majd magát.... Egyébként erre lehet,h egy tök sima vödör is elég lenne, de hát a baba ipar kifogyhatatlan az ötletekből :) egyébként köszönjük a dícséretet Blanka nevében! Kismama

kispapa írta...

A kispapa is pontosan ezt akarta volna írni...l

Névtelen írta...

;) Ne haragudjatok, elnéztem a születési dátumot...Valahogy a 23. rémlett, de már nem is tudom, miért...
Tehát akkor jól gondoltam, és ez a Tummy-tub valóban 'Anyucipocakja-szimulátor'...:) Ötletes, eredeti - és elég drága. Bár majd még meggondolom, hogy majdan az én csemetémnek lesz-e ilyen különleges babafürdőkádja! Egyelőre még 'csak' 2 aranyos unokahugival dicsekedhetek, mint ifjú nagynéni; de Ők már jócskán kinőttek a Tummy-korból - sajnos! :)

Kellemes, nyugodt éjszakát, Blankának (is) szép álmokat!
Kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...