csütörtök, június 24, 2010

Tóalmási news, valamint Borika és a szobatisztaság

A nagycsajszik végül a javulás útjára léptek, és így még 5 napig boldogan ott maradtak Tóalmáson Ádi boy-jal egyetemben, hogy továbbra is fárasszák szeretett nagyszüleiket. A búcsúnál ismét nem volt semmi para, tényleg nagyon jól érzik magukat.

Ha az idő és az egészségük is engedte, sokat sétáltak, békákat, csigákat gyűjtöttek, gilisztára vadásztak, állatkertben is voltak Jászberényben, strandoltak, cukiztak, szóval volt minden ami gyerek szem-szájnak ingere.
Holnap jönnek haza, aztán Kispapáéknak és Kismama tesójáéknak nem lesz könnyű dolga, hisz újra be kell majd törniük a gyerekeket, na meg biztos nagyon fogják egymást hiányolni az unokatesók, de sebaj.

Ha minden jól megy, augusztus végén még egy hét együttlét vár rájuk, az ovi előtt.

Egyébként Kispapáék életében nagy újdonságok történtek ám, hiszen Borika ezalatt a röpke 2 hét alatt szobatisztává vált.

Ahogy már volt szó róla, Tóalmás előtt is voltak próbálkozások, inkább több, mint kevesebb sikerrel, de Kismama következetesen irányította a dolgokat, Borika pedig egyre büszkébben, egyre ügyesebben vette az akadályokat. Persze a szuper futó bringa is motiválóan hathatott, de ez semmit sem von le Ketteske ügyességéből

Mivel az elmúlt két hetet nem itthon töltötték a Kiscsajok, Kismama csak anyukája telefonjaiból értesült Borika sikereiről. Állítólag a második hétre már a délutáni alvásnál is elmaradt a pelus, ugyanis Bori ezt kérte. Sőt, időnként már az éjszakai is száraz maradt.
Borika pedig teljesen egyedül, önállóan napközben többször felkeresi a bilit, kitörli amit kell (jó ehhez azért kell némi segítség), majd a tartalmat egyedül lehúzza a wc.ben.


Bizony, a fejlődés töretlen. Lassan érettségiznek.

2 megjegyzés:

Gulácsi Orsi írta...

Gratula:) Nagyon ügyes Borika! Ez azért rendes dolog tőle, havi tizest biztosan spóroltok rajta:))))
De már csak egy pelusos van...
egyik szemed sír a másik nevet, ugye Kriszti???

kispapa írta...

Igen, Orsi ahogy mondod, megint "rám" éreztél,teljesen..Jó Makózást Nektek!! Utána mindenképp talizzunk!!!

puszi

K:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...