szerda, június 16, 2010

Kispapáék és az egy gyermekes lét

Ismét beigazolódott a mondás, hogy egy gyerek tényleg nem gyerek, legalábbis ami Kispapáékat illeti. Lassan 3 napja vannak ugyanis a nagycsajszik nélkül, Zsófikával egyedül, akivel tényleg semmi gond, extra feladat nincs.

Annak ellenére hogy a héten 2 oltást is kapott, semmi hiszti, nyűgösség nem tapasztalható. A kiscsajszi állandóan mosolyog, kézzel-lábbal hadonászik az örömtől, ha Kispapáék játszanak vele, hatalmasakat kurjongat, kiabál, élvezi a hangját, és nagyon jól elvan egyedül is, a játékszőnyegén.

Az éjszakák is elég pihentetőek, sőt az elmúlt éjszakát szinte át is aludta kiscsaj, hiszen csak 5-kor kelt, csak épp egy durva migrénnel birkózó Kismama nem aludt szinte semmit. Thanks, Murphy.

A nagy csajszik remekül érzik magukat Tóalmáson Ádiboy-jal egyetemben. Homokoznak, pancsolnak, bringáznak (Blanka természetesen a saját kutyusos biciklijét nem is hajlandó használni, csak Bori futóbringáján közlekedik), cukrászdáznak, saját szavaik szerint "buliznak". Állítólag Borit sem közösíti ki a 2 nagy, ő pedig irtó belevaló, és rengeteget eszik, az ebédekből 2-szer,3-szor repetázik.

Blanka ugyan 2 napja belázasodott, de Nagymamáék kezelik a helyzetet, így nem kellett hazahozni a csajt. Mondjuk túl sok értelme nem is lett volna, mivel állítólag semmi más baja nincsen.

A hétvégére azért csatlakoznak hozzájuk Kispapáék is, de ha minden jól megy, a jövő hetet is ott töltik még a csajok.

5 megjegyzés:

Gulácsi Orsi írta...

Jaj de jó nektek!!!

kispapa írta...

Szia Orsi

Képzeld, mégsem annyira jó, mert tüszős mandulagyull.om lett, tök lázas vagyok 2 napja....szóval murphy....

puszi

K.

Lipodresch írta...

Neked nagyon gyakran van migréned! Sajnálom, az iszonyatos lehet! Gondolom most az időjárás sem kedvez a rengeteg fronttal.


A mandulagyulladás sem lehet leányálom!
Jobbulást!

kispapa írta...

Marcsi, köszi, aranyos vagy! igen, a migrén nálam sajna elég gyakran van, főleg ebben a szuper frontos időben...most extrán kidőltem, de biztos már végesek voltak az energiatartalékaim......gondolom, nem kell magyarázni Neked :)

Gulácsi Orsi írta...

Jaj Kriszti ez borzalom! Szegények! Nagyon murphy de talán jobb hogy a nagyok nincsenek így otthon.
Gondolok Rád remélem hamar meggyógyulsz! Zsófika meg tündér!

puszi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...