szerda, június 02, 2010

Újabb sebesülés és táncoló "fekete lakkcipők"

Kis Blankát a hétvégén újabb baleset érte, de galád szüleinek nem is tünt fel, egészen tegnap délutánig. Vasárnap ugyanis felsértette az alkarját Ádi szuper biciklijében, de mivel kivételesen nem volt ordítás, toporzékolás, Kispapáék nem is tudtak az esetről.

Tegnap vált kissé gyanússá a dolog. Mikor a Kismama és kisBlanka az oviból hazaérkezett, és a mama kézmosásra invitálta legnagyobb kiscsaját, a csajszi hangos tiltakozásba kezdett, mondván hogy sebes, nem akarja megmosni. Na erre Kismama vetett egy pillantást a kicsi kacsóra és igencsak elhűlt. Ugyanis az 5 mm-es seb körül nagy piros duzzanat volt, sőt az egész alkarja vörösödött, és egy halvány piros csík indult felfele a karján. Gyors értekezés Kispapával, aki szerint csak elkaparta, mert állítólag viszketett neki. De fájni viszont nem fájt.

Este azért a kicsi család ellátogatott azért a Doktor nénihez, már csak azért is, mert szerették volna, ha megnézi Bori kötőhártya gyulladását. Blanka nagyon bátran megmutatta a karját, és kiderült, amitől Kismama tartott: a seb kezdett elfertőződni. Így most Blanka antibiotikum kúrán van, kapott rá csodakrémet is a kedves Doktornénitől. Reggelre már jóval szebb volt a karja, remélhetőleg így is marad.

Mindez azonban kivételesen a hangulatán nem változtatott, és boldogan táncolgatott a mama cipőjében, és a "tündér ruhájában".


 
Posted by Picasa

4 megjegyzés:

Virág írta...

De nyúlánk ez a Blanyesz!!! Eddig nem is tűnt fel.... Bori meg tiszta apja, most h látok egy friss Kispapa fotót ;)

Andrea írta...

Khmm...galád szülők!
De a lényeg, minden rendben van!
Több, mint helyes a kiscsaj! Már nem is olyan kicsi....
Bori szeme hogy van?

kispapa írta...

Hát igen, már várjuk a gyámügyeseket :)

Köszönjük a dícséretet Blanka nevében

Bori szeme már jobban, köszi, most épp Zsófi a soros :(

Gulácsi Orsi írta...

Ez brutál kis történet a csíknál már tudtam mi van de jó, hogy elvittétek!
Jobbulást mindenkinek!
puszi
O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...