szerda, augusztus 25, 2010

Bori, fagyi, jel

A mai nap nagy volt a nyaraló Borika életében. Ma volt ugyanis a beiratkozás, a nyár utolsó napsugarait a nagyszülőkkel élvező csajszit Kispapa képviselte az oviban. Olyannyira jól, hogy teljesítve a feladatot - ovis jelnek a fagyit választani -, Kispapa büszkén - és gyorsan - távozott a síró ovisok és kétségbeesett szülők köréből.

Szóval Borika fagyi lesz, és a maci csoportba fog járni.

És hogy miért fagyi?

Mikor még Zsófi baba a pocakban volt, Borika egyszer elkísérte a mamáját az őket világra segítő doktorbácsihoz, akinek - minő véletlen - a kislánya szintén Bori névre hallgat. Legalábbis így hívják. A doktorbácsi beszédbe elegyedvén Kispapáék Borikájával, elmesélte neki, hogy az ő Borija már nagy ovis, és a jele a fagyi. Habár Borika akkor még két éves sem volt, de kis fejében a fagyi jel és a Bori név azonnal összekapcsolódott örökre. Azóta szerinte minden Borinak fagyi a jele. Így természetesen ezt kérte ő is.

Feladat kipipálva, jöhetnek az újabb kihívások. Fagyik, jelek, Borik. De csak holnap.

3 megjegyzés:

Andrea írta...

Nagy tett, nagy szerencse! De tényleg! Borinak biztosan írtó fontos a "fagyi"!
Gratula Kispapának! :-)

Virág írta...

Kispapa, drukkolok, hogy lányaid minden kívánságát ilyen flottul teljesítsd....három lány..lesz itt még ez-az, kérések, nyávogások, óhajok, tágranyitottszemű-ellenállhatatlan pillantások...:)))

kispapa írta...

Hát bizony, Kispapa jó időben volt jó helyen!
Remélhetőleg a jövőben is így lesz, így teljesülhetnek a kívánságok, de a kiscsajoknak azt is tudniuk kell, semmi sincs ingyé. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...