vasárnap, augusztus 29, 2010

Nyárbúcsú, Vác, palotanapok

Pénteken Kispapáék kilátogattak Tóalmásra, hogy ott nyaraló kiscsajaikat begyűjtsék. A csajok jól elvoltak Ádival, mindenki megúszta maradandó sérülés nélkül az ott eltöltött hetet. Szombat reggel a kicsi kocsi felpakolva a kiscsajszik összes ruhájával, játékával Vác felé vette az irányt. A csajok jól bírták az utat, és Vácott egy szép napot töltöttek el Edit nagynéniék birodalmában, a nagyszülők kíséretében. Ráadásul Miksa kutya nélkül, aki elkóborolt, és többet nem is jön vissza. No ennek a csajszik kifejezetten örültek, mostanában ugyanis kutya para - is - van. Kaja, torta, némi buli, kis alvás, aztán tipli haza.

Este aztán hazaérve Kispapáék otthonába nagy volt az öröm a rég nem látott játékok miatt, így elég későn sikerült a csajsziknak ágyba kerülni.

Vasárnap a híres Palotanegyed fesztivál keretében megrendezett gyermekprogramokra látogattak el Kispapáék: volt báb előadás, nemezelés, anyag-baba készítés, gyöngyfűzés. Közben a fél ovival sikerült összefutni, ami talán jó lelki készülés volt Blankának, aki hétfőn ismét munkába állt.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...