vasárnap, augusztus 15, 2010

Mínusz 2

Kispapáék átmenetileg ugyan, de ismét egygyermekes családdá változtak. Mivel Kismamának akadt egy kisebb munkája 2 hétig, Kispapa pedig szintén húzza az igát, a nagy csajszik Edit nagymamáék vendégszeretetére lettek bízva a híres tóalmási rezidencián.

Ma vitték ki őket drága szüleik, és megtörtént a melegváltás: a nagy csávó unokák hazaindultak, és jött a következő turnus, a kiscsajszik személyében.

A szokásos pörgés miatt a csajszik nem is aludtak délután, medencéztek-Borikának sikerült kicsit alámerülnie is, de szerencséje drága édesanyja még időben elkapta - rohangáltak, bringáztak stb., és késő délután mosolyogva, kissé megfáradva intettek búcsút kis húguknak és pótolhatatlan, nagyszerű szüleiknek.

A hosszú hétvégére azért ismét összeáll majd a family.

Zsófika most kedvére kúszhat-mászhat, élvezheti szülei teljes figyelmét, sőt, még a Papa munkahelyére belátogathat majd, mikor Kismama dolgozik egy kicsit. Egyébként most volt az első próbálkozás, hogy 4 óránál többet is van édesanyja nélkül a csajszi.

Kismama kicsit aggódott is, mert Zsófi elég igény szerint szopizik, napjában van, hogy 10-szer is, cumisüvegből nem fogadja el a lefejt tejet. De végül is a kölespéppel dúsított gyümi kicsit enyhítette a mama hiányát a csajszinál, aki az esti etetésre már haza is ér.

2 megjegyzés:

Andrea írta...

Ügyes kislány Zsófi, az eddig olvasottak alapján teljesen természtes, hogy ezt az "akadályt" is jól vette! :-)

Tóalmás említésére már azonnal Ti "ugrotok" be. :-)

kispapa írta...

Köszönjük Andi, az eddigi kedves kommentjeidet is, télleg!!! köszi, olyan jól esnek :)

Kismama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...