csütörtök, augusztus 12, 2010

Zsófi baba kommandózik

Bizony, a fejlődés töretlen, Zsófi baba hathónaposan megkezdte első igazi helyváltoztató mozgását.

Hátarafele már profin tolatott, ide-oda forgott, "kutyázott" is lelkesen, sőt, már szinte híd állásba nyomta fel magát, kezét, lábát kinyújtva tornázta fel magát, de a mai nap pláne nagy pillanat volt az életében: kúszni kezdett.

Kismama éppen Borit altatta a gyerekszobában, Blanka Kispapáék szobájában sziesztázott, Zsófika pedig a nagyszobában a szőnyegen játszódott. Egyszer csak Kismama megpillantotta Zsófit, aki bekukucskált vigyorogva a gyerekszobába. Ez viszont csak úgy jöhetett létre, hogy bizony, a szőnyegről valahogy elkúszott a gyerekszoba ajtajához. Persze még nem a tökéletes váltott kéz-láb mozdulattal, sokkal inkább kis gyűrűsféreg mozgással, a popsiját felnyomva löki magát előre.

Zsófika nagyon boldog, kitárult neki a világ.

Blankáék játékai pedig veszélyesen elérhetővé váltak számára.

4 megjegyzés:

Virág írta...

Éljen, éljen!!! Helyesek a csajok nagyon! Jövő héttől otthon vagyunk, úh jöhet a következő tali, addig talán még gyűlik némi mesélnivaló is, megyünk uis Bk-ra next week... :((((

Somiék írta...

Gratulálunk!!! Nagyon ügyes nagylány Zsófi baba!!!
Puszi nektek:

C.

kispapa írta...

köszönjük szépen mindenkinek :)

Virág, mikor lenne jó nektek? én most minden du.tanítok, így a délelőttök a nyerők, csak Zsófim lesz, az aug. 23-i héten is u.ez a felállás. Ti hogy értek rá? BK.hoz kitartást, mesélj!!!

Andrea írta...

Ó az a bekukkantó kis fejecske olyan tündéri édes! :-)
Gratulálok Zsófinak! Hajrá, hajrá! :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...