vasárnap, március 27, 2011

Maci Laci, 3 D és K.Ábel

Szombaton igazi VIP programban volt része Kispapáéknak, ugyanis megnézhették a híres Maci Laci és Bubu 3D-s díszbemutatóját az egyik híres budapesti bevásárlóközpontban. Kispapáék időben érkeztek, és a kiscsajok még sütizhettek, szörpizhettek egy jót a film előtt, a hazai celebgyerekek társaságában. A kiscsajok Lagzi Lajcsi gyermekei mellett kenték össze szép ruhájukat csokis sütivel, közben Lajost és fiú gyermekét éppen egy fotós néni kérte meg, hogy koccintsanak a szörpivel. De mivel már üres volt a pohár, csak "játékból". Ennyit - a korábban sem nagyon kétségbe vont - fotós-celeb hitelességről.

Kispapa Borival és Blankával nyomult be a vetítésre, ami a celebek miatt kb. 20 perccel később kezdődött. A legnagyobbak - szerintük legalábbis nagyok - jöttek a legkésőbb, hogy a félhomályban mindenki lássa őket. Minden esetre a csajok már tapsolni kezdtek némi unszolásra: "Kezdődjön már, kezdődjön már!" - rigmusra. Nem kezdődött.

De aztán mégis. Ugye 3D-s, tehát szemüveg. Kispapa testileg-lelkileg felkészítette rá a csajokat, meg a kedves macira is. Csak aztán volt egy jó kis promo cucc is, és hát az a tetves farkas a Kengyelfutó gyalogkakukkból (asszem ez volt, de sokat Kispapa nem látott belőle...) eléggé beparáztatta a csajokat. Kispapa hol jobbra (Bori), hol balra (Blanka) bújt, hogy a rettegő csajszikat nyugtatgassa. Aztán szerencsére elhúzott (jól nézett ki, csak talán nem 4-6 éves gyerekeknek is szóló film előtt kellene nyomni...) Aztán jött Medve László.

A Borika 15 percig bírta, aztán valamin megijedt, és nem volt maradása. Kispapa hívta mamát, aki nagy örömmel (még szeretett volna shoppingolni, de hihi, nem tudott így annyit költeni) vitte is ki. Utána Blanka Kispapával végignézte Maci Laci és Bubu küzdelmét az ingatlanspekuláns, hazudós kormányzói székre aspiráló csúnya politikus bácsival. Spoiler: és győzött a teknős.    

Szóval amíg a többiek moziztak, Kismama Borival és Zsófival vásárolgatott, és Borikát próbálta minden második percben megyőzni arról, hogy az épp kiválasztott játékot, rucit, esernyőt, rágót, csokit stb. - miért is nem viheti haza.

Estére mindhárom csajszi kellően kifáradt, és olyan volt, ami még sose: kb. este 8-kor aludt mindeni. Blanka és Bori már az esti kakaóra várva ültükben elaludtak a kanapén, és fel sem ébredtek egészen reggelig. Zsófikával nem volt ilyen szerencséje Kispapáéknak, ő bizony kelt vagy háromszor. Szegénykét megkínozzák a rágófogai, na meg a cici függése, ami 3-4 óránként jelentkezik.

Vasárnap óra átállítás ide vagy oda, a csajok jó korán keltek, majd Kispaáék Edit nagymamáékhoz mentek ebédelni.  Alvás után K. Ábelhez és becses szülekihez ment a kiscsalád látogatóba. Blanka és Ábel még mindig nagyon jó viszonyt ápolnak, és lassan Borikát is kezdik bevenni a buliba. Vonatoztak, bújócskáztak, rohangáltak, zenéltek, míg a szülők beszélgetni is tudtak, ha épp Zsófika se nyávogott.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...