péntek, november 25, 2011

Cici mindenütt

Pár napja Kispapa Zsófikával indult útnak egy kis közeli bevásárlásra. Jól beöltöztet, babakocsiba gyereket lekötöz, cipő fel és már indulás is. (Ez azért e pár szó leírásánál kicsit hosszabb ideig tartott, nem feltétlenül Kispapa bénázása miatt. De az is közrejátszhatott.)

Hogy könnyedebben menjen az indulás, Kispapa egy éppen kezébe akadó Barbie-t is a Zsófika kezébe adott, hátha nyugodtabban telik az út. Úgy is lett, Zsófika nézelődött, babázott, és Kispapával már oda is értek a boltba.

Az egyszerűség kedvéért egy jól látható részen helyezte el a babakocsit Kispapa a boltban, miközben pakolta a kosárba a szükséges fogyasztási cikkeket. Zsófika is mutogatott, mi kellene, de idővel ráunt a visszautasításra.

És inkább a Barbie felé fordult a figyelme. Kispapa már csak a halk cuppogásra lett figyelmes. Zsófika rácuppant a Barbie cickójára, és remélte is, hogy érkezik is onnan valami.

Kispapa ezúttal gyorsabban fizetett a pénztárnál.

4 megjegyzés:

Somiék írta...

Én akkorát nevettem :)))) Behalok a kicsajon!!!! Egyszer személyesen is megszeretgetném!!! Hihetetlen édes!!! :)

kispapa írta...

:)) Cili bármikor ha itt vagytok, és ráértek, mi nagyon szivesen talizunk veletek. A csajok már úgyis kapásból mondják, hogy Boróka, mikor kinyitom blogotokat.

Szóval összehozhatnánk!

Remélem minden okés arrafele :))

puszi, K.

Somiék írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Somiék írta...

:))
Na szuper, de jó... akkor majd jelentkezünk. Viszont ha Ti vágytok egy Pest mentes napra, Ti is leugorhattok hozzánk. Röpke másfél óra és itt is vagytok. Tényleg nagyon nagy szeretettel várunk Titeket. :)
Amúgy minden rendben errefele... :)Majd személyesen beszámolunk!

Puszi,C.

(béna vagyok és az előzőt röpke két gomb megnyomásával töröltem... néha meglepődöm, hogy működnek még itthon az elektronikai kütyük)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...