szerda, november 30, 2011

Kreatívkodás, keresztszülőzés és X faktor láz

Az elmúlt két hétvége igencsak sűrű volt Kispapáéknak és a kis csajsziknak.

A 2 héttel ezelőtti hétvége egy laza péntek estével kezdődött Blanka keresztszüleinél, ahol az elmaradt köszöntéseket ejtették meg Kispapáék és Zsoltiék. Ott van ugyebár Luca és Emma, Kispapáék keresztlánya, szóval összegyűlt öt csajszi, két anyuka és két apuka.

Azért az már jó, hogy ilyen nagyok a csajok és mostanság bárhova mennek Kispapáék, tudnak 5 percnél többet is beszélgetni felnőttekkel, és még Zsófikára is figyelnek időnként a nővérkék. Isten tartsa meg jó szokásukat.
Finom vacsi, közös fürci, majd jó késő este tipli haza.

Szombaton a Báránykás családok gyűltek össze egy közös délelőttre, a fő program adventi koszorú készítés volt. A csajok lelkesen segítettek a mamának ragasztani,díszíteni, vágni, addig Kispapa a többi apukával a kisebb gyermekeket szórakoztatta nagyszerű jelenlétével.


Délután Kismama tesójáék látogattak el Kispapáékhoz, az összes unokaöcsivel, így legalább kiegyenlítődött kicsit a fiú-lány arány a lakásban, lévén hogy ottan 4 kiscsákó van egyrakáson.
Ádi, Blanka, Bori rögtön egymásra talált, a büdösbogarak szórakoztatták őket, Zsófika ide-oda lófrált, a szülők relaxáltak, ki így, ki úgy.

Este természetesen X faktor parti, a kiscsajok a 2. szériának is lelkes követői, már Zsófika is kiabál, ha meglátja a logót, hogy: "Ik taktor". Persze ő még egyet sem látott néhány percnél tovább, de a lelkesedése töretlen.

Vasárnap Kispapa tesójáékhoz volt Vácra hivatalos a kis nagycsalád, kutya egy ideje nincs, szóval para nem volt, némi legózás, színezés, zabrálás pihenőként pedig egy kis Jégkorszak 2. dukált. 

A múlt hétvége kevésbé sűrűen, viszont annál kreatívabban telt a kiscsajoknak.

Kismama és még pár lelkes ovis mama kitalálta, hogy szombaton elviszik a gyerekeket egy közeli kreatív boltba, ahol festegethetnek harangokat, csengőket, karácsonyi cuccokat és majd ajándékba odaadhatják másoknak. (Az ötlet onnan eredt, hogy Kispapa a szülinapjára egy csodaszép-kiscsajok által kifestett bögrét kapott élete hölgyeitől).

A terv szerint indult a nap, csak aztán kicsit módosulni látszott, ugyanis a boltban épp koszorú készítős nap volt, nem kerámiás, így az Anyukák egy szintén közeli kerámia boltba vették az irányt, és ottan aztán készült mindenféle szépség.
Bár meg nem erősített források szerint a gyerekek a felénél feladták a munkát, de az anyukák azért lelkesen dolgoztak tovább.

A hétvégét pedig egy könnyed esti vendégség zárta, ezúttal Borika keresztszüleivel és Gergővel.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...