szerda, november 16, 2011

Reggeli ébresztés by Zsófika

Kispapáék wellnessezős távollétének egy eredménye biztos hogy lett. Zsófika 22 hónapos korára sikeresen átalussza az éjszakát. Nem siette el a dolgot.

Esténként simán elalszik magától, minden altatás nélkül, csak a szokásos puszi köröket kell lefutni, illetve elköszönni a az ajtón lévő pillangótól, nyuszitól, falon lévő Bogyó és babócától, a csillagoktól és a háztól.

Reggel viszont ő kelti a családot.

A ma reggelt idézvén: Kispapáék 6 körül hallották, hogy először csak halkabban, majd egyre erőteljesebben kiabál, hogy Papa gyeje, Mama gyeje.
Majd Kispapa gyorsan kipattan, hozza a szülői ágy felé mutogató Zsófikát, aki csak azt hajtogatja, hogy Mamájoz, Mamájoz. Majd kellemesen befekszik közéjük, rácsatlakozik a cicire (mostmár csak napi 1-szer, 2szer), félálomban szopizik, majd ha végez, hangosan közli, hogy "másik cici", majd arra is rácuppan.

Ezután néha visszaalszik, de általában már nem, és felváltva piszkálja a Kispapát és Kismamát. Kakaót, joghurtot kér és addig nem hagyja békén a Kispapáét, amíg ki nem löki az ágyból.

Ma pl. a Kismama orrát kezdte harapdálni, majd a Kispapát is egrecíroztatta kicsit, végül-kellő rekació hiányában- bement a gyerekszobába, megállt Borika ágya mellett és hangosan megszólalt. "Bojóka, szija, gyeje". Felkeltette, majd hozatott vele 2 Anna petit, utána visszajött Borival együtt Kispapáékhoz, és mit sem törödve az álmos sszülőkkel és a hajnali fél7-tel, hangosan követelte, hogy: ovasss, ovass (olvass!)


2 megjegyzés:

Gulácsi Orsi írta...

cukiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dreschma írta...

Rebeka is szokta mondani, hogy másik cici, miután végzett az elsővel! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...