hétfő, augusztus 10, 2009

Tóalmás, Millenáris

A pénteki borzalmakat kihevervén a kicsi család kilátogatott Tóalmásra, hogy meglátogassa az ott nyaraló családtagokat, és egyben felköszöntse Gyuri Japapát , Máté unokaöcsit és a Kismamát.

Persze ott volt az összes „büdösbogár”, alias Blanka unokatesói, Andristól egészen Ádiig. Nagy volt az öröm, Blanka és Ádi egész nap a homokozóban vagy a medencében időztek, persze közben egy 3 órás alvás is dukált nekik. Borika pedig a maradék ribizliket ette le a bokrokról, és rendszeresen bepánikolt a kertben szabadon járkáló, amúgy nagyon is gyermekbarát Noki kutyától. Persze amint 3 m-en kívül volt a kutya, rögtön nagyon érdekelte.
Délutáni tortázás után még nagy játszás a kertben, majd fürdés, és jó későn hazaindulás. Kocsiban persze nem aludtak a kis Drágák, cserébe viszont reggel 8ig csend volt.

Vasárnap már nyugisabban telt, a délelőttöt a Millenárison töltötte a család Borika keresztszüleivel, Marcival, Zsófival és Gergő babával. Aki már nem is baba, hanem komoly 15 hónapos nagylegény. Igazi piknik hangulat volt, a gyerekek játszóztak, a szülők néha a pléden üldögéltek, gyakrabban rohantak a gyerekek után, fogyott a kávé, a pogi, a sör. Az ebéd és a délutáni alvás már itthon érte a kiscsajokat.

Soha rosszabbat.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...