hétfő, augusztus 31, 2009

Ovi - 1. nap

A nagy nap megtörtént, ma volt az első official nap az oviban. Itten a beszoktatás meglehetősen zanzásításított. Első nap két óra, második nap két-három óra + ebéd, harmadik nap pedig már teljes, egy kis alvással megspékelve. Aztán mehet ki merre lát. Az óvónénik kedveseknek tűnnek, habár sokat a szülők nem lehettek ma bent.

Reggel 9 előtt érkeztek Kispapáék, segítettek Blankának átvenni a benti cipőt, levenni a ruhát, aztán a kiscsaj lassan rájött, hogy ő bizony itt marad, míg drága szülei nem. Lassan sírásra is görbült a szája, s utána már csak a csukott ajtó mögül hallották Kispapáék a lassan hörgésbe fulladó ordítást.

15 perc után is. Azért valamelyest megnyugató volt, hogy akadtak sorstársak, például már a belépés környékén ordítók, csendesen sirdogálók, stb.

A Kismama 11 körül ment a csajért, aki sokat nem volt hajlandó mondani a bent töltött órákról. Azért valamiképpen evett valamit, volt pisilni - persze a kis wc-ken -, tutujgatta az egyik óvónéni, meg egy kis babakocsizás is akadt, ami egy kis konfliktust is okozott, de ezt Inspector Kispapa Gadget még nem nyomozta ki.

Ahogyan az se, hogyan került az ovi közelébe egy "bomba".

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...