szombat, december 05, 2009

Bori nap

Kissé megkésve ugyan, de annál nagyobb szeretettel Isten éltesse Borikát, aki tegnap ünnepelte 2. nevenapját!

Szegénykénél tényleg nem volt túl szerencsés a névválasztás,már ami a Borbála névnap dátumát illeti, mert a család nagyrésze inkább a holnapi Mikulásra illetve Borika 2. szülinapjára gyúr, ami 9 nap múlva lesz, így könnyű megfeledkezni eme jeles napról. Tisztelet a kivételnek. Szerencsére ez még Borikának nem nagyon tűnik fel, de pár év múlva keményen befogja nyújtani az ajándéklistáját mindenkinek dec.4-én,6-án,14-én,és persze 24-én.

Bocsánat Borika ezúton is, de neked sem nem kellett volna úgy sietni a megszületéssel, 3,5 héttel korábban a kiírt dátum előtt. Akkor legalább a szülinap januárra esett volna...

Egyébként Borika kapott az egyik nagyszülőktől egy aranyos kis rongybabát (pont olyan,amilyen van Blankának is, és sose adja oda Borinak játszani...), ami meg is kapta a a "Datya (mostanság már inkább Lanka)" (értsd: Blanka) nevet. Mikor Kispapáék épp készültek volna meghatódni eme nemes gesztuson, a nagymama gyorsan felvilágosította őket, hogy a baba névadója ismét KisBlanka volt, aki egész nap előszeretetettel játszott volna Bori babájával...De úgy látszik, Borika is tanul, már nem adja könnyen a portékáját. A minap megkérdezte pl. tőle a mama, hogy majd Zsófinak odaadja e a játékait, amire Borika határozott NEM-mel válaszolt....Hiába, a testvéri példa ragadós.

3 megjegyzés:

Brigi írta...

Boldog névnapot Borika!

Brigi írta...

Egyébként meg ha nálunk megérkezne december közepén egy szép kis slamasztikában csücsülnénk, mert én még holnap dolgozom és persze ruhák vannak meg amúgy minden, csak éppen a lakás van szerte szét.

Névtelen írta...

Köszönjük szépen!Akkor mennek a drukkok h ne bújjon ki előbb a kiscsajszi!!

K.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...