szombat, december 12, 2009

Mikulás és mozi


A múlt vasárnap több szempontból is nagy élmény volt KisBlanka és Borika számára. Reggel ugyanis ellátogatott hozzájuk a Mikulás. Habár a célszemélyt nem látták személyesen, de ott járt. Hiszen eltűnt a fáradt Mikulásnak előző este kikészített tejci és ropi, illetve a kis cipők is tele voltak mindenféle földi jóval. Így a délelőtt Mikulásozással telt.

A délután viszont egy újabb meglepetést tartott Blanka számára, életében először moziban volt szeretett édesapjának köszönhetően, no és Ádi büdösbogár-unokatesó is meghívót kapott.

Olykor Kispapa nagyszerű munkájából kifolyólag abban a helyzetben van, hogy a mozifilmeket meg tudja nézni, még mielőtt bemutatásra kerülnének. Így a Disney legújabb produkciójának megtekintésére is lehetősége nyílt. Wow. A hercegnő és a béka végre nem egy nagy giga, 3d-s, "mindenkinek látni kell" mozi, hanem egy valamiféle back-to-the-roots-féle, klasszik animációs mű, igaz, kisebb csavarokkal megsképelve.

A filmhez persze dukált a pop corn és az üdcsi is, és Blanka nagyon élvezte a 80 perces alkotást. Az első 10 perc után mondjuk már arról érdeklődött, hogy ugyan mikor is csókolja meg a hercegnő (aki lehet, hogy nem is az) a békát, de azért becsülettel kivárta a végét, és csak akkor kezdett el erősen ficeregni a Kispapa ölében. A poénokat lehet, hogy nem értette maradéktalanul, de biztos ami biztos, mindig nevetett, amikor a többiek is.
Azért előfordult, hogy csak a Blanka és az Ádi röhögtek olyan hangosan, hogy azon még az egyik szinkronhangot adó, a moziban jelen lévő G. Károly is felhördült. Na jó, nem is. De ott volt. Ahogyan jelen volt drága Rubint Réka is, aki elsőként - és utolsóként - készített vakus fotót a mozi megtekintése alatt...

A Blanka a mozi végén, biztos, ami biztos, közölte édesapjával, hogy a jövő héten is menjenek moziba.

Mama mindeddig Borikával töltötte a délutánt, koraestét, aki már meg sem várta, míg bulizó nővérkéje és apukája hazaért, hanem jó korán nyugovóra tért. Viszont alvás előtt, életében először pont ezen az estén bilibe kakilt.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...