hétfő, március 08, 2010

3-as honfoglalás

Kispapáék igazán kellemes napokat élnek mostanság, a csajsziknak sikerült megint benyalni valami kórságot. Először Blanka kezdte egy szolid mandulagyulladással, lázzal, köhögéssel, majd szombat éjjel Borika folytatta a sort, hasonló tünetekkel. Zsófika még tartja a frontot,a taknyolást leszámítva.

Az elmúlt éjszaka tette fel azonban a koronát a hétre. Állítólag valami front is lehetett a levegőben, de Kispapáék lakásában biztos. Az éjszaka folyamán ugyanis mindhárom kiscsajszi megfordult Kispapáék ágyában, szinte váltva egymást, gondoskodva arról, hogy a drága szülők ne tudjanak mély álomba merülni.

A sort Blanka kezdte éjfél és 1 között, aki felsírt, hogy fáj a lába.
Nem is nagyon tudott visszaaludni, ígv beköltözött a szülői ágyba. Ott aludt nagyjából 1 órát, mikor is Zsófi pocak jelezte, hogy beöntést kér.

Pont mikor Kismama megkezdte az etetést, Borika közölte, hogy "felébredtem". Ekkor Kispapa visszavitte az alvó Blankát az ágyába, majd próbálta visszaaltatni Borit. Úgy tűnt, sikerült is, de amint Kispapa elhagyta a gyerekszobát, Bori ismét felsírt. Mivel elég forró volt a csajszi, Kispapa áthozta őt, és lázmérés után némi Nurofen adagolás következett.

Innetől kezdve Borika 2 órán keresztül félálomban agonizált a szülői ágyban, és Kispapa ujját szorongatta. Ha pedig kedves édesapja épp elengedte a kezét, ide oda dobálta magát, és rugdosta Kispapát. Közben persze Zsófika is magától eltérő módon óránként cicizett egyet, így Kismamának is akadt feladata. Olyan 4-5 körül már Zsófi is bekerült a szülői ágyba, a lázas Bori mellé.

Kispapa 5-kor már kelhetett is fel, hogy dolgozzon kicsit előre, Zsófika pedig egészen kemény fél 7-ig hagyta aludni a Kismamát és Borit...

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...