csütörtök, november 04, 2010

Final countdown

Megkezdődött Borika számára a visszaszámlálás, ez az utolsó itthon töltött hete, mielőtt csatlakozik az ovis társadalom hasznos tagjaihoz.

Oviszsák, ágynemű elkészítve, kimosva, kivasalva figyelnek a szekrényben, a kiscsaj pedig látszólag nagyon lelkes. Még azzal is tisztában van, hogy cumi és Kismama-Kispapa ujjfogás nélkül kell majd aludnia. De így is várja.
A beszoktatás hasonlóképpen elég rapid formában lesz, mint egy éve Blankánál. Hétfőn 2 órát lesz bent szülők nélkül, kedden már ott is ebédel, szerdán pedig már ott is alszik. We gonna see.

Nem Blankával fog egy csoportba járni, de a termük egymás mellett van, így ha nagy gond lenne, biztos kisBlanka besegít. Vagy Bori Blankának.

De addig még itthon dekkolnak a csajok - ugyanis őszi szünet van -, a Kismama igyekezett sok új programelemet beépíteni napjaikba. Még a múlt hétvégén volt egy kis moziziás Kispapával, Kun Ábellel és apukájával, akikkel a Bogyó és babóca c. remekművet tekintették meg. A papák is nagyon élvezték, pláne mikor már tizenharmadszorra csendült fel a sorozatnak szánt, decemberben talán a magyar tévében is felbukkanó sorozat intrója. Talán az egész estés változathoz ezeket ki lehetett volna venni...

A csajok eltöltöttek egy napot nagyszülőknél is, Kispapáék ki is ruccantak este Zsófikával. Volt a héten unokatesózás, nagy játszóterezések, játszóházazások, bringázások, barátnőzések.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...