péntek, november 26, 2010

Kötőhártya gyuszi

A Kismama a minap dicskedett szuper erős immunrendszerű Borikájával, aki 3 hetet már lehúzott az oviban anélkül, hogy bármi baja legyen, mikor is ma reggel az a bizonyos Murphy közbeszólt.


Bori szokás szerint 1kor már Kispaáék ágyában landolt, és bár elég zaklatottan aludt, forgolódott, ujjat fogott egész éjjel, Kismama még nem sejtett semmit. Majd mikor reggel feélbredt, mindkét szeme vérvörösen pompázott, és lázas is lett a drága. Persze nem sokáig váratott magára Blanka sem, aki szintén vörös szemmel jelentkezett a szülői ágynál.

Így a drága csajszik szabit kaptak most, hogy a Kismama felváltvava kamillázza és szem-cseppezze őket. A hangulatuk egész jó ettől függetlenül, csak akkor üvöltenek mint sakál, mikor drága szüleik próbálják őket gyógyítani. Kemény lefogások árán megy csak a szempcseppezés.

Feltehetőleg Zsófikánál is hamarosan jelentkeznek a tünetek.

4 megjegyzés:

Brigi írta...

Szia Kriszti!

Én meg ide válaszolok, ha nem baj. Csak annyi történt, hogy kissé felmérgesített állapotban írtam egy kedves kommentet az előző bejegyzéshez az ismeretlen kommentelőnek. Aztán úgy gondoltam, hogy nem lett elég szalonképes. :)

Szóval röviden annyi volt benne, hogy arctalanul nagyopn könnyű írogatni és az irigységét ne így élje ki.

Brigi írta...

Ja és a lányoknak meg jobbulást. Marci is átesett már ilyen kötőhártyagyuszin. Ebben az a jó, hogy ha elég gyakran csepegteted a szemét, akkor gyorsan javulni fog a helyzet.

Gulácsi Orsi írta...

Jaj Kriszti!
Sokat gondoltam a hétvégén rátok mert ilyen idő volt amikor a harmadik babáinkkal utolsó órások voltunk és jártunk a klinikára ctg-re. Ugye neked is eszedbe jutott a cseppentések között?

kispapa írta...

Brigi, köszi, így már érthető, csak azt hittük, vki belepiszkált a rendszerbe....Az ismeretlen kommentelőről meg no comment....
Köszi a kötőhártyagyuszis infót

Orsi, igen, én is sokat gondoltam erre a hétvégén, nagyon nagy a nosztalgia.... :)

K.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...