kedd, november 09, 2010

Ovi 2. nap

A mai reggel már kicsit döcögősebben indult Borika részéről. Az első mondata az volt, hogy nem tetszik neki az ovi és nem akar menni.

Azért valahogy sikerült időben elindulni és beérni Kispapának,Kismamának és a csajoknak. Borika még lelkesen megmutogatta a polcát, pisilt, kezet mosott, majd mamába kapaszkodva keserves sírásba kezdett. Erre Kismama könnyekkel a szemében átadta Kispapának a csajt és ő átment Blanka öltözőjébe Blankával, míg az erős idegzetű Kispapa szépen átadta az óvónéni kezébe az üvöltő Borikát.

Kispaáék még kb. 5 percig hallották Borikát sírni, de az nagyon hosszúnak bizonyult.

Végül abban maradtak az óvónénikkel, hogy Kismama 11. óra körül betelefonál az oviba, és ha Borika továbbra is sírogat, nem várja meg az ebédet és Kismama hazaviszi.

Szerencsére a telefonon jó híreket kapott Kismama, Bori nyugodtan játszott az udvaron, így csak 1-re kellett menni érte.

A csajszi nagyon jó hangulatban várta a mamát, kicsit mesélt is. Az óvónéni szerint fél 10-ig sírogat(ott), majd utána mintha elvágták volna, minden rendben volt. Tornázott, játszott, (jógázott) szépen ebédelt...

Holnap elvileg ugyanez a menetrend, ha minden jól megy, bent is alszik, bár utóbbiért nagyon tiltakozik. De majd Kismama telefonon érdeklődik.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...