szerda, november 10, 2010

Ovi, 3. nap

A nagycsalád együtt indult útnak, ami - hát ugyebár négy csajjal, és még nem is mind festi magát - kissé nehézkesen indult, de azért nagyjából sikerült éppen időben beérni.

Bojika kezdi sejteni, hogy ez talán egy kicsit hosszabb ideig fog tartani, mármint az ovi. Meg a bent-tartózkodás. Borikával a vetkőzés-átöltözés még nagyjából ment, aztán az ovi szuper kis wc-jében, mosdójában tudatosult benne, papáék le fognak lépni. El is kezdett szépen ordítani-sírni, de aztán az óvónénik gyorsan bedobták a mély vízbe. Azaz bevitték.

Miután Kispapáék Blankát is beadták - persze a hölgynél máig tartanak a reggeli, kövér, de csendes könnycseppek - leléptek, Zsófikával. Mint később kiderült, az óvónénik átvitték a Borit a Blankához - egymás mellett, lent van a csoportjuk, a méltán híres Sün(sün-sün) csoport és a később akár nevezetesé válható Maci(maci-maci) group -, hogy kissé megnyugodjék, 10-20 percig együtt játszottak, majd elváltak útjaik. Az elválást állítólag a Blanka is keserűen vette, sírt. Talán az is bennük van, hogyha együtt lettek lepasszolva, akkor miért nem lehetnek együtt. Aztán persze van benne valami, de hát, ha nem is nagy a különbség, másik korcsoport.

De ma már bent aludt Borika is, és Kispapa ment a csajokért kora délután. A Borika nagy örömben tört ki, mikor meglátta nagyszerű édesapját. Felöltözve indultak Blankáért, aki már várta Kispapáékat.

Hazafelé nem volt sírás, csak az eső kezdett el esni.+

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...