szombat, június 25, 2011

Home, sweet home

Kispapáék pénteken visszakapták a nagycsajszikat épségben, lesülve, kigömbölyödve.

Elmondásuk alapján nagyon jól érezték magukat Ádi boy-jal egyetemben, többnyire békességben, nagyobb konfliktusok nélkül.
Persze itthon nagy volt az öröm, Zsófikával izomból ölelgették egymást, csak Zsófika féltékenykedett egy kicsit, mikor a nővérkéi a mama ölében csücsültek. Elszokott a drága az osztozkodástól.

A közös hétvégét megünnepelvén, Kispapáék jó sok programot szerveztek a csajsziknak. Szombat délelőtt kisvasutazni indult a kiscsalád a hamarosan nagycsaláddá bővülő H. családdal, KisEmmával, Hannival, szüleikkel és PocakDórival.

Hamarosan robogott is a kisvasút Kispapáék alatt, a csajszik persze élvezték, nagy izgalomba jöttek. Zsófika is pörgött, bár folyamatosan sétálgatni akart a vonaton, a többiek közben lelkesen nézelődtek, integettek, jegyet vettek, stb.

A Szép Juhászné megállónál aztán kis pihenőt tartottak, és egy mini túrát is megtettek az egyik túraúton.
Zsófika Kismama hátán, a többiek pedig hol bringán, hogy gyalog, hol motoron.

A túra végeztével ismét vonatra pattant a két család, és visszatértek a Normafához, a játszóteres rétre.
Ott a nagyszerű Kispapák feltérképeztek, kijelöltek egy szalonnasütő helyet a játszó mellett, egy nagy fa alatt, és reménykedtek, hogy a nagy szél ellenére sikerül tüzet gyújtani. Hát azért sikerült.

A csajok az előkészületek alatt játszóztak kicsit. Zsófika hamarosan nyugovóra tért a babakocsiban, Borikát pedig Kismama ügyesen elaltatta a pléden. Mire megsült a szalonna, Emma és Hanna is bealudt, egyedül Blanka tartotta a frontot. A könnyed, vitaminokkal teli szalonnázás, fröccsözés után még a híres normafai rétesezőnél vásárolt finomságokból is ettek Kispapáék, majd 4 körül mindenki haza indult.

Hazaérkezés után gyors fürci, hajmosás, kullancs csekkolás, aztán hamarosan megérkezett K. Ábel, aki magával hozta szüleit is. Az anyukák beszélgettek, apukák zenét hallgattak, gyerekek eljátszódtak.

3 megjegyzés:

Virág írta...

Ööööö, mondjátok h nem bkv-val indultatok 3 gyerekkel, szalonnával, kenyérrel, hagymával, kismotorral, pléddel, hátihordozóval/meitai-jal, pelenkákkal, uzsikkal, stb egy ekkora kirándulásra???!!!!

kispapa írta...

Virág, nem, csaltunk :) lazák vagyunk ugyan, de ennyire azért nem vagyunk bevállalósak :) kocsival mentünk fel a Normafára a cuccokkal, aztán vonatozunk, túráztunk, majd visszavonatoztunk és a kocsiból kivettük a hozzávalókat..
de azért így is szép teljesítmény volt :)

Virág írta...

nagy kő esett le a szívemről :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...