kedd, október 18, 2011

Állatkertezős, babysittelős hétvége

Kispapáék szombat délelőtt pár Báránykás családdal egyetemben kilátogatott az Állatkertbe, hogy még a téli álom előtt megnézhessék a macikat, és egyéb hasznos állatokat. Persze ismét bebizonyosodott, hogy az Állatkert még azért nagy a csajoknak, és jellemző,  hogy a roppant "baráti' családi áras 6000 ft-os belépőért inkább az állatkerti játszótéren nyomultak szivesebben.

De azért volt maci, pingvin, majom, eleánt stb. nézés, kecske és teve etetés, az utóbbi elég gusztustalanul össze is nyálazta Kismama kabátját, kezét és Borikát. Amúgy az állatsimogatást legjobban Zsófika élvezte, ő volt a legbátrabb, simán belenyúlt a kecske szájába. Aztán utána a sajátjáéba is.

Végül egy kis ebéd zárta a programot az állatkerti étkezdében, szintén elég "baráti áron", Gusztival és szüleivel.

Délután aztán 4 gyerekesek lettek Kispapáék, mert báránykás Gusztira vigyáztak, míg drága szülei ügyeket intéztek. A 2,5 éves Guszti először kicsit kiakadt az ötleten, hogy egyedül itt kell maradnia, de a szuper ügyes Kispapáék némi terelő hadművelettel megoldották helyzetet, és a kiscsákó remekül elvolt.

Bár a Kismamát nagyon nem akarta szem előtt veszteni, mindenhova követte, először "Kriszti-Kriszti", majd végül azonosulva a csajszikkal, "Mama,Mama" felkiáltással.

A csajok aranyosak voltak Gusztival, csak néha volt kis harc egy egy könyvért, játékért, de Guszti főleg a vonatok iránt érdeklődött, nem nagyon zavarta a köreiket.

Fél 10 körül megérkeztek Guszti szülők, aztán lassan a csajszik is nyugovóra tértek.

Vasárnap folytatódott a buli Guszti family-val, minek után Guszti a misén közölte Kismamával: "megyek hozzátok", így aztán szuper kis délelőtti program kerekedett, közös reggelivel, ebéddel, és nagy játszással.

Zsófika pedig ismét szerelembe esett Guszti apu iránt (bármikor ha meglátja, extázisba kerül), ki sem mászott az öléből, teljesen átszellemülve ült nála, mintha hipnózis alatt lett volna.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...