szerda, október 12, 2011

Fog 2.0

KisBlanka túl van élete első komoly fogászati beavatkozásán, kapott egy szép sínt.

Sajnos mostanában a kicsit kajla, de annál nagyobb tragika Blanka mindig kisebb nagyobb baleseteket szenved.

A múlt csütörtöki fogas baleset folyományaként a kiscsajszi tegnap kontroll vizsgálaton járt a fogas doktornéninél.

Minekután előzőleg a doktornéni jól a lelkére kötötte, hogy nagyon vigyázzon a fogaira, csak pépeset egyen pár napig,és  ha elesik, mindig csukja be a száját, stb. , szombat este a nagy X faktoros tánc közben a másik fenti metszőfogát is sikerült bevernie a saját térdébe, így onnan is ömlött a vér és az a fog is megmozdult.

Az ilyen előményeket figyelembe téve a doktornéni azt ajánlotta, hogy egy sínt kéne felragasztani a csajszi felső metszőfogaira, nehogy idő előtt kiessenek, mert nagyon mozognak.
De ezt akkor nem csinálta meg, mondván Kispapáék készítsék fel kisTragikájukat a fájdalommentes, de kissé kellemetlen beavatkozásra, és majd másnap jöjjenek vissza.

Ma a kiscsalád testületileg felsorakozva elkísérte Blankát a doktornéni rendelőjébe, aki méhecske jelmezben várta kis betegét. A kiscsajt persze ez nem hatotta meg, végigüvöltötte a 10 perces műveletet, viszont sikerült. A doktornéni ragasztócsíkokat tett fel a fogára, és jól eldolgozta őket, majd uv-s szuper ragasztóval odaragasztotta, és tényleg szép lett. Messziről nem is látszik, közelről nézve pedig olyan,mintha az felső 4 fogán fehér fogszabályzó lenne.

Ez most jó darabig fent lesz és segít a fognak visszaszilárdulni, hátha megússza a csajszi a fenti fogatlanságot egyelőre.

Ha már ott volt mindhárom csajszi, akkor a doktornéni vetett egy pillantást Borika fogaira is. Szerencsére a fogaik szépek, egészségesek, viszont Borikának már most látszik, hogy majdan szabályozni kell a fogait a cumi miatt. Addig meg lehet hogy kap egy ideiglenes, kivehető cuccot.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...