szerda, október 05, 2011

Vadaspark és az ikerlányok

Vasárnap mise után hirtelen ötlettől vezérelve Kispapáék pár Báránykás családdal karöltve kihasználták az utolsó melegnek ígérkező hétvégét, és ellátogattak a Vadasparkba.

Még sosem jártak ott a csajszik, de természetesen az AnnaPetikből már ismerték a helyszínt és nagyon lelkesesdtek a programért.

Nagyon lenyűgözte őket a holló, a bagoly, a róka, a maci, a farka, s de legjobban a kismókusok etetését élvezték.
Még Zsófika is boldogan kiabált a babakocsiból nekik, hogy "Ókus,ókus" és mondta a mamának, hogy" ÉZ Mama, Ókus". (nézd mama, mókus)

Blanka a vaddisznó kajáját látván majdnem kidobta a taccsot, Borika pedig lelkesen gyűjtögette a mások által véletlenül földre ejtett Zoo csemegét a zsebébe, mert gonosz Kispapáék nem vásároltak neki. Viszont kapott szép macis képet, amit aztán másnap bevihetett az oviba, ahol tablót készítettek az állatok napja alkalmából.

A sétát sikerült nagyobb hisztik nélkül lebonyolítani, és kivételesen a hazaindulás sem okozott nehézségeket, hisz délutánra vendégeket vártak Kispapáék.

A szintán Báránykás ikerlányokat, Esztit ,Zsófit, kishúgukat, Nórit és szüleik látogattak el hozzájuk a csajszik nagy örömére.
Blanka és Bori annyira várták őket, hogy már előtte számolták, hogy mennyit kell aludni, míg jönnek, Borika pedig aggódott, mert azt álmodta, hogy nem tudják az utat Kispapáékhoz és majd nem jönnek.

De szerencsésen megérkeztek és igazán kellemes délután kerekedett. Bár nagy közös játszás még nem volt, hisz Eszti és Zsófi 2,5 évesek csak, kis tesójuk pedig 9 hós, de azért némi pizza, süti, és Kéri Kitty gondoskodott a hangulatról.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...