csütörtök, október 20, 2011

Sóbarlang

Itt van az ősz, tombolnak a vírusok, és ahogy az szok' lenni Kispapa familyben, valaki a 3 közül mindig taknyos, köhög és fertőz.
Az elmúlt héten épp' Borika nyomult itthon asztmás hörghuruttal, és persze némi cucc Zsófiba is jutott.

Még szerencse, hogy van közelben van egy sóbarlang, ahová mostanság elég sűrün ellátogat a Kismama a csajokkal, élvezvén a sós levegő jótékony hatását.

A csajok nagyon élvezik: lehet "homokozni" a sóval a játszósarokban, a megvilágított sólámpákon játék husit lehet sütögetni, bújócskázni a relaxálós fotelek - egyszer Kispapa is relaxálna ottan egy hétvégét egyedül - között.

Félhomály, fényterápia, nyugis zene, kénylemes fotelek. Még az anyukáknak is jót tesz/tenne, ha nem kéne fegyelmezni a megvadult gyerekeket.

A múltkor a Kismama épp olyan napon volt ott egyedül a három kiscsajjal úgy, hogy más gyerek nem is volt, csak 2 idősebb ember. Kismama előre izgult, hogy majd a csajok mit fognak odabent rendezni, de csalódnia kellett, kivételesen valahogyan pozitív értelemben. Egy hangos szó, veszekedés nem volt, és a végén a bent pihenő idős bácsi meg is jegyezte, hogy ő még ilyen jó gyerekeket nem is látott.

Azért vazze, mesélhetnénk.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...