szombat, szeptember 12, 2009

Genetika news

Tegnap Kispapa és Kismama részt vett a nagy genetikai tanácsadáson, ami lényegében annyiból állt, hogy a leletek átnézve a doktor bácsi Kispapáékra bízta a nem egyszerű döntést. Tény, hogy amit láttak B3-nál, kromoszóma-rendellenesség jele lehet, de mivel szerencsére a többi lelet jó, ennek esélye kicsi. Viszont mivel Borikával ugyanezek a jelek megvoltak, és akkor ajánlották az amniocentézist, most is inkább azt ajánlják, mert lelkileg nem jó, ha az a bizonytalansági faktor ott marad a fennmaradó 20 hétben, hogy mi van, ha mégis…

Szerdán túlesik a Kismama, ha nem is túl jó szívvel, a vizsgálaton és Kispapáék nagyon bíznak a doktor bácsi ügyességében, remélve, hogy most sem lesz semmi para, ahogy Borika esetében sem lett végül. A Kismama saját doki bácsija azt mondta, hogy próbáljon meg 1 hetet feküdni utána, ami ugye 2 kiscsajszi mellett nem biztos, hogy kivitelezhető, de 3 nap fekvés kötelező.

1 megjegyzés:

Gyöngyi írta...

Ezer gratula az új B-hoz! Most nézem csak, hogy le voltam maradva itt a hírekkel. Hajrá a nagycsalád felé! Nekünk is kéne már 3., de nem áll úgy az idegrendszerem, hogy most vállalkoznék. Fotókat nem raksz fel, apa?
SOk puszi
Gyöngyi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...