vasárnap, szeptember 06, 2009

Ovi 5. nap + koncertállatok

A pénteki nap is meglehetősen jól sikerült az oviban, elváláskor minimál sírás, s kb. 1 perc után nyugi, és onnantól kezdve no problem. Persze délután már itthon várta a kisasszonyt a beígért Playmobil-babaszett, Kispapáék remélik, hogy nem csak ez volt az ösztönző erő, ebből rendszer aztán nem lesz, ugyanis-ugyebár illik tudni, hol a határ.

Szombat délelőtt a Józsefvárosi napok keretében ellátogatott a Kispapa-család az Orczy kertbe, pontosabban a Bárka színházban megrendezett Alma koncertre. KisBlanka a Kismamával élvezte a jobbnál jobb slágereket, míg Borika Kispapával kolbászolt fel, s alá. Azért itten megjegyeznénk, Kispapa és Boji táncolt a küzdőtéren is megvadult hosszú hajú szőke kiscsajok, bóbiskoló nagypapák és levegő után kapkodó terhes kismamák közt, míg a másik páros – KisMama és Blanka – csak üldögélt. A frontember bácsi azért télleg jó, mert a szülőket is igyekszik a koncert közben szórakoztatni - egy stagediving-ot is beígért a 4-5 évesek közé, de erről aztán inkább lemondott -, ráadásul természetes módon, és még humorérzéke is van, persze Kispapától még tanulhat. A koncert után egy kis vattacukor dukált a csajoknak, majd ebéd, és utána több mint 3 órás alvás. Mármint a csajszik részéről.

Alvás után rövid találka történt NagyÁbellel – Blanka (ex?)szerelme – és szüleivel, néhány dzsungelben élő állat nézegetésével egybekötve egy neves, most mégis névtelen bevásárló központban. Azért ez a dzsungelkaland mindegykinek meglehetős túlzás, még úgy is, hogy Kispapa nem várt tőle sokat.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...