csütörtök, szeptember 03, 2009

Ovi - 4. nap

Ismét sikeres napot tudhatott maga mögött KisBlanka. Bár reggel Kismamának úgy tűnt, nem megy majd minden simán. Ugyanis mikor odaérkeztek az ovi öltözőjébe, KisBlanka nagy hévvel ült le a padra, és azzal a lendülettel bevágta a fejét a mögötte levő ruhaakasztóba. Így rögtön el is törött a mécses, de nem is akárhogy. Zengett az ovi. Nagy baleset azért nem történt, csak Blanka szereti kicsit túldramatizálni eseteit.

Viszont mikor Móni - Póni - néni kijött Blankáért, ő szó nélkül hozzábújt, és vigasztaltatta magát még kicsit, de akkor már bent a teremben. És onnatól kezdve semmi sírás egész nap, sőt: jókedv, jó evés, sok alvás. Állítólag. Biztos lesz ez még így se, de azért biztató a helyzet.

A kiscsaj továbbra se túl kommunikatív az ovis élményekkel kapcsolatban, sőt Kispapáék megfigyelték, minél többet kérdeznek, Blanka annál dühösebb lesz, és mérgét a kezébe akadó tárgyak eldobálásával vezeti le, amelyeknek meglehetősen szép a pályaíve. Így nincs más megoldás, várni kell, míg magától mesél.

Annyit Kismama azért megtudott már egy anyukától, nevezetesen Zita anyukájától, hogy a kislánya nagyon sokat emlegeti Blankát otthon, és szeretné meghívni magához játszani.

1 megjegyzés:

Eszter írta...

A Julesbol sem sokmindent lehet kihuzni, hogy mi volt hogy volt az oviban, sot, mint a Blanka, o is duhos lesz a kerdezgetesemtol egy ido utan, es az apja kesobb franciaul ugyanezt vegigkerdezgeti tole, attol mar vegkepp felmegy nala a pumpa. :) Penteken azert elujsagolta, hogy van kisvece es nagyvece is az oviban. :) Puszi nektek, es sirasmentes hetet kivanok: Krumplika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...