szombat, január 09, 2010

Az ész a fontos

Mivel Kismamának és KisBlankának is szükségessé vált a fodrászati ellátás, és ugye Kismama esetében már nehéz előre tervezni (37. hét), Kispapáék a szombat délelőttöt Kispapa fodrásznénijénél töltötték, 4-esben. A kiscsajok élvezték a pörgést, amíg a mama elkészült, rajzoltak, futkostak, újságot olvastak, csak az utolsó fél órában kezdődött a nyűglődés.

Közben KisBlanka is elkészült, aki úgy döntött, stílust vált, és már nem olyan hajat akart mint Kispapáé, hanem mint Zitáé az oviból. (Pedig azért a Kipapáé is nagyon a helyén van ám!) Nagyon kis trendi hajat varázsolt neki a fodrásznéni, hátul felnyírva, oldalt, elől meghagyva, kis gombafazon. A frufruját nem engedte lenyírni a drága, hiszen "növeszti", de cserébe megígérte, hogy most már mindennap fel lehet tűzni csattal.

Borika nem egyezett bele a hajvágásba, így Kispapáék elnapolták a kérdést.

A Kispapa fellélegzett, hiszen így csak két csaj után kellet pengetnie.

4 megjegyzés:

Lipodresch írta...

Jó az új frizkó! :)

Merész. :) :) :)

Névtelen írta...

Ugye :) amúgy kb így nézne ki vele 20 év múlva :)

K.

samu írta...

és hogy fekszik zsófi?

Névtelen írta...

Samu mama, passzolom a kérdést, nem tudom kitapogatni,mert mindenhol mozog, rugdos, kinyom vmi keményt, sztem non stop forog ide oda. Néha úgy érzem, oké, sztem lent van,de pl. tegnap megint mintha oldalt éreztem volna a fejét.... ma megyek a dokimhoz, és ctg-re, ott remélem kitapogatják nekem, hogy is fekszik.

írok mindenképp, köszönöm az érdeklődést!

k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...