csütörtök, január 28, 2010

"Give me just a little patience"

"Na, egyben vagytok még? - merül fel fórumokon, telefonokon, sms-ekben, Kispapa munkahelyén, családi körben, ki tudja hol. Persze jogos a kérdés, csak, csak, csak. "Szó, szó, szó." No persze, télleg egyértelmű, hogy ezt kérdezi mindenki, csak hát mégis, néha, sok(k)nak tűnik. Mégha mindenki részéről az őszinte érdeklődés részét képezi.

Mindenesetre köszönet a sok érdeklődésért, amik különböző forrásokon érkeznek, de új hírről még nem tudunk beszámolni.

Ma volt a szokásos ctg, és a doki vizit. Kismama elég parásan és fáradtan ékezett a helyszínre, mostanság nem alszik túl jól - néha ráadásul még az olykor horkoló Kispapát is felébreszti - általában hajnali 3 és 5 között rendszeresen fent van. A Bojikát a Kispapa ált. 6-kor altatja vissza.

Újabb parára adott okot, hogy Zsófika megint elég mozgós hangulatban volt, és habár remélhetőleg nem fordult vissza, egy kicsit ismét kitért a feje a megfelelő helyről. A ctg alatt is elég fura pózt vett fel, de talán nem lesz már helye fenékre csücsülni.

A doki bácsival abban maradt a Kismama, hogy amíg nincs keresztben és nem fenéken ül, addig nincs para, mert ha beindul a szülés, a fájások hatására a magzat felfogja venni a megfelelő pózt, és visszafog csúszni a feje. Ha meg ... "rossz" pózban van, akkor úgyis "császár".

A nagy nap dátuma még mindig titok, de szombaton sok minden kiderül. Ugyanis reggel ctg a kórházban, majd akkor a dokibácsi, aki épp ügyelni fog aznap, megejt egy vizsgálatot, és ha az pozitívnak bizonyul, ki tudja, még aznap kicsalogatják a kiscsajt egy burokrepesztéssel. Ha viszont még a méhszáj nem érett annyira, keddig-szerdáig várnak, de utána már nem hagyják bent, hisz akkor már vége az előadásnak.

The show must go on.

5 megjegyzés:

Virág írta...

wow, wow, wow, fokozódnak az izgalmak!! :))
Én idegbajt és dührohamot kaptam az egybenvagytokmééééééééég?!?!?!?! kérdésektől.....
Jajjj nagyon drukkolok, hogy úgy és akkor szülessen meg Zsófibaba, amikor és ahogy szeretnétek!!!!!

kispapa írta...

Virág, mi is idegbajt kapunk, csak Kispapa finoman fogalmazott a posztban :)főlegnekem tegnap volt a mélypont,mikor a szomszédnénivel összefutottam az utcán, és azt kérdezte: Jé, Kriszti, még mindig nincs meg az a baba??? Majdnem mondtam, h de, de, csak hobbiból cipelek magamon egy kb 3-4kgós műhasat, mert annyira megszoktam....
Köszi a drukkokat, a blogon biztos lesz frissítés ha van vmi!

Brigi írta...

Kriszti veled érzek. Most gondolj bele, hogy nekem egy hetes túlhordás után mennyire elegem volt mindenkinek a kérdéseiből. Mi is nagyon drukkolunk nektek.

Virág írta...

http://viragzoltan.blogspot.com/2009/03/blue-moon-blue-mood.html

Névtelen írta...

Virág,elolvastam, szívemből szóltál :) amúgy nekem olyan fura, h a Szt.Imrében ilyen lazán veszik a túlhordást. Nálunk a Női 1-es Klinikán a 38.héttől mér heti 2 ctg van, 39.től heti 3, a terminus napjától pedig naponta, és 2 naponta amnioszkópia. Brr. Szóval odafigylenek nagyon. És max. 1 hetet engednek túlhordani...

K.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...