szombat, január 02, 2010

Szilveszter, vagy mi volt









A 2 ünnep közti hét csendesen telt, Kispapa "dógozott", a kiscsajok mamával nagymamáéknál és itthon pörögtek, és készültek a csütörtök esti fergeteg-partyra.

Eredetileg a Kispapa család látogatott volna el a messzi Esztergombába Suzuki Andrisékhoz, de mivel a Kismama doktor bácsija inkább az óvatosságra intette a kis családot, ezért a buli Budapestre tevődött át.

Suzuki Anyuka mindenféle finomsággal készült, szerencséjére (még inkább Kispaáék szerencséjére), a gyerekek pedig kaptak vicces állat-álarcokat, három percig életképes trombitát, és zenélős, világítós bisz-baszokat. Ment a pörgés rendesen, habár Nórika és Borika már korábban búcsút intett a társaságnak (nem bírták a piát), a nagyok 11 felé tértek nyugovóra. Andris egyébként jól elvolt a csajok társaságában, sőt. Blanka pl. főzött neki finom vacsit az új babakonyhában, felszolgálta a kisasztalnál, sőt, a csávót az ágyába is becsalta. Kiszólt Kispapának, "villany leo"... Kis csávó kis csaj ágyában, és alvás imitálás ... Sokba lesz még ez.
Időközben Borika is próbált részt venni az eseményekben, de Blankából kezdett előbújni az a bizonyos zöld szörnyeteg, és rögtön átvette az irányítást a gyerekszobában. Borika pl. nem ülhetett le Andris mellé, nem játszhattak együtt, és ha mégis úgy fordult a kocka, hogy Andris és Bori egyedül maradt a szobában, rendező Blanka rögtön közbelépett olyan akciókkal mint zum Beispiel (ugye az a német óra) "gyere ki Andris a nagyszobába, sütöttem csak neked tortát, 4 gyertya van rajta".

De azért sikerült lelki sérülések nélkül megúszni az estét.

A szülők is jól mulattak, bár olykor olykor a gyerekeket altató apukáknak és anyukáknak sikerült fél-fél órákra néha bealudni, de azért fél 2-ig bírták. Még Blanka baby keresztszülei is beugrottak. Egy kis sushi, némi pálinka csak az íze kedvéért, pezsgő, mert az kell, és a hangulat éjfél után a tetőfokra hágott. Olyananyira, hogy már a Bódi Guszti CD is bekerült a lejátszóba. Amire régen volt példa.


Reggel aztán a szemek hamar kipattantak, mert hiába New Year, meg minden, a gyerekek nem veszik ezt figyelembe.

Délelőtt még kis játszás, majd a Suzuki család Esztergom felé vette az irányt, Kispapáék pedig a kiscsajokkal együtt álomoszág felé. Amelynek tengerpartján.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Thanks for the erdekes informacio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...