szerda, január 27, 2010

Ez ki "vót"?

Este érdekes szófuvallat hagyta el Borika száját.

Előzményként tudni kell, hogy Borikának az a szokása, amióta a Mama nagy pocakkal rendelkezik, hogy helytől, időtől, emberektől függetlenül, szereti mindig szabadon, ruha nélkül látni a pocakot, vagyis a "Kistesót". Bármikor, ha hozzábújik a mamához, rögtön felhúzza a pocakot fedő ruhadarabokat, és boldogan odabújik.

Ma este is ez történt kakaóivás után, fogmosás előtt, amikor is váratlan esemény zavarta meg az idillt. PocakZsófi alighanem jól fejberúghatta Borikát, aki hirtelen felpattant, és teljesen ledöbbenve odafordult a mamához, és kérdezte: "ez ki vót?" Hát ő. Hármaska.

Köszönet a sok érdeklődőnek, az idő múlik, a homokszemek peregnek, de a kiscsaj szintén köszöni, odabent jól van. Egyelőre ki - ebbe a hidege? - nem akaródzik neki jönni. Amennyire korábban ijesztegetett, most jól elvan, igaz, kicsit szűkösen, mint a fenti példa is rávilágít.

Aztán lehet, hogy néha hallva nővérkéinek hisztijeit, nem akar e csúnya világra megszületni. Vagy csak egyszerűen lusta, mint anno Blanka volt, és majd ki kell csalogatni.

A jelek pedig sűrűsödnek, de úgy tűnik, a nagy startra még várni kell. A hivatalos dátum elvileg jövő kedd, de a dokibácsi hétfőn azt mondta, a héten kibújik a szög a zsákból.

Holnap újabb ctg, és 'tán a doki bácsi is megoszt Kispapáékkal valamit.

Hamaorsan újabb hírek, a reklám után visszajövünk. Lehet, hogy már Zsófikával.

3 megjegyzés:

Lipodresch írta...

Gondolok rátok!

Áronom is sokat bújik a pocakhoz, elmeséli mi volt az oviban mivel játszik épp! Andor is ha eszébe jut szalad, hogy Rebi-Rebi és puszilgatja a hasam!

Olyan jó!!! :)

Mi még csak 1800g! :)

Unknown írta...

Sziasztok!

Nagyon a finisben vagytok, drukkolunk, hogy minden gördülékenyen legyen!

Sok puszi, Szilágyiék.

samu írta...

várjuk a híreket!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...