péntek, május 28, 2010

Bye bye ujjszopás?

Lehet, hogy megoldódott a kérdés, még mielőtt Kispapáék a megoldáson törték volna a fejüket?

KisBlanka hétfőn balesetet szenvedett. Nem nagyot, de úgy tűnik, 8 napon túl gyógyulót.

Na azért nem kell rosszra gondolni, nem történt nagy dráma, csak hétfőn biciklizés közben elnyalt a kiscsaj, illetve borult. Szgény elég rosszul eshetett, mert rögtön ömlött a vér a szájából. Kispapáék próbálták kimosni a száját, hogy lássák honnan is ered a sérülés, netán egy fog tört e le, de szerencsére "csak" jól beleharapott a felső ajka belső csücskébe.

Nagy nehezen sikerült megnyugtatni, aztán el is felejtődött a dolog egészen estig, amikorra is jól bedagadt a szája a kiscsajnak. Rögtön kapott is egy kis gyógy fagyit, mert jeget nem lehetett rá tenni, de sajnos nem nagyon lohasztotta le a száját. Enni sem igazán bírt a seb miatt, de a legfontosabb dolog, ami csak este derült ki, hogy nem megy a 2 ujjas ujszopás sem...Ugyanis pont rossz helyen van a seb. Szegény kisBlanka próbálta más oldalról betuszkolni az ujjait a szájába, de látszott hogy nem az igazi.

Azóta eltelt pár nap, és Blanka nem cumizik. Nem tud. Fáj neki. Az első két este nehezen aludt el, látszott, hogy hiányzik neki, és hisztisebb is volt az elmúlt napokban, hisz nem tudta lenyugtatni magát.

Most itt tartanak Kispapáék. A seb gyógyul ugyan, de még ott van, és ha hozzáér, fáj neki. Így cumizni azóta sem cumizik.

Lehet hogy ez a megoldás?

3 megjegyzés:

Andrea írta...

Na, erre kíváncsi vagyok, tényleg megoldás-e?
Nekem azért szívem szakad meg, ahogy elképzelem amint próbálja betuszkolni máshogy az ujjacskákat...

Andrea írta...

Ja, én 6, nem inkább 7 éves koromig cumiztam este. Végül azért leszoktam róla, bár kellett ehhez némi zsarolás egy szülinapi torta formájában....De minden rendben...:-)

kispapa írta...

Andi, képzeld, azóta sem cumizik, pedig már meggyógyult a szája...szóval lehet h télleg működött

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...