vasárnap, május 29, 2011

Hányós, fosós

Az elmúlt hét teli pelusokkal és büdös ágyneműk közt telt, Borika ugyanis hazahozott egy kisebb vírust az oviból. Ő a hét elején robbant le, de csak fosízott a drága, meg nem evett jó pár napig. De mivel azért elég masszív csajszika, szerencsére az ő esetében  nem durvult el a helyzet, csak fogyott kicsit.

Blanka úgy tűnik megúszta, de Zsófika nem volt ilyen szerencsés.

Nála az egyik éjszaka kezdődött egy öblös köhögéssel, ami hányásba fulladt. Na meg sok fosizásba. Nagyon szenvedett szegényke, 1 órán keresztül sírt,  és mondogatta: "Jaj-jaj", majd mikor végre kijött a cucc, kicsit megnyugodott. Aztán kis pihi után újra kezdte..., és ez így ment szinte egész éjjel. Három garnitúra ágynemű
csere, Kispapáék ágyára is jutott a cuccból. Nem kevés. Kispapa közben sűrűn öklendezett. Zsófika a szünetekben felpörgött, motorozni akart éjjel a lakásban, ki akart menni a gangra Ci-ci felkiáltással, hogy nézze a cicát. De aztán megint rátört a rosszullét. Közben Borika is felébredt és méltatlankodott, hogy Kispapa miért nem költözik be hozzá egy kis ujjszorongatásra.

Péntek reggel aztán Zsófika folytatta a hányást, hasmenést, és persze nem akart semmit sem inni, csak cicizett.
Kismama napközben kihívta a doktornénit, aki aztán megállapította, hogy a csajszika kicsit kiszáradt, és délutánig kaptak Kismamáék haladékot, mert kórház-gyanús lett a csaj.

De szerencsére olyan 11 körül megállt a folyamat, és bár semmit nem fogadott el, legalább nem jött ki cucc többet. Azóta is csak cicizik a drága, semmit nem kér, mindent üt ki Kispapáék kezéből. Mostan már nincsen különösebb para, csak nem nagyon akar semmit enni, inni.

Csak az a cici.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...