vasárnap, május 22, 2011

Ma van a szülinapom-pom-pom!!!

KisBlanka a mai napon 21.55 perckor betöltötte az 5. életévét.

Szülinapra való tekintettel drága szülei megrendezték élete első ovis zsúrját. Persze az ötlet nem tőlük ered, hanem Blankától, aki kb. már december óta azért könyörög, hogy legyen bulija. Először az egész csoportot meghívta volna, de végül "csak" 11 drága gyerek került meghívásra.

A buli 3-kor kezdődött.

Blanka jó sok ajándékot kapott a cimbiktől, és igazán nagy dicséretet érdemel, mert nem volt irigykedés, mindennel játszhatott mindenki. Persze a buli előtti napokban a tiltólistás játékokat már összepakolta a Kismamával egy nagy zacsiba, ami felkerült a szekrény tetejére, így nem kellett aggódni.

Szerencsére ezeknek az 5 éves kiscsávóknak, kiscsajoknak még nem kellett külön foglakozásokat beiktatni, elég volt a nagyszerű Kispapa vicceskedése, és a játékok tömkelege. Volt rögtönzött Csillag születik, külön tesi óra kézenállással, fejenállással, talicskázással, miegymással. Meg megasztár megfejthetetlen performasznokkal. Eleinte értek 2,5 pontot, de telefonált Kasza Tibi, és minden előadás 10 pontos lett.   

Amikor már úgy tűnik, a kis vérszívók kezdenek unatkozni, na olyankor kell behozni - az egyébként Kismama által fincsire jól megsütött - tortákat. Simán szétkenik a szőnyegen, inni kell rá egy jó korty sört, és semmi gond.

Levezetésként - a körfolyosós feeling jegyében - akadt egy kis szappanbuborék-fújó party, majd egy "ki tud csúnyább almát krétával rajzolni verseny".  

Minden kaja elfogyott, mindkét Kismama által sütött torta is, szóval jól sikerült a buli. A tömeg úgy 7 körül kezdett oszladásnak indulni, éppen akkor futott be Zsófi baba is, aki Edit nagymamáéknál volt megőrzésen, mert neki azért sok(k) lett volna mindez.

Happy birthday little girl!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...