szombat, május 14, 2011

Szülinapi készülődés és a kiscsajok Mary Poppinsa

Blanka 5 éves szülinapja vészesen közeledik, ezért tökéletes szülei a hétvégén megtették ama bizonyos előkészületeket.

Kismama a héten nem igazán tudott szervezkedni, mert Borika tüdőgyull. miatt itthon dőzsölt, sőt, csütörtökön még Blanka is, így nem volt sok idő másra.

Szombaton azonban új időszámítás lépett Kispapáék életébe. Történt ugyanis, hogy már elég régóta kerestek Kispapáék egy kis gyerekfelügyelős segítséget, babyszittyót, hogy ne mindig a nagyszülőket kelljen mozgósítani.

Kiderült néhány hete, hogy Borika óvónénije szabadidejében éppen ezt az elfoglaltságot űzi, így Kispapáék le is csaptak a lehetőségre. Mindkét csaj ismeri, vice versa, különösen persze Borit. Így szombaton Ica néni már meg is látogatta a kiscsajokat, sőt, vigyázott is rájuk kicsit.

A csajok nagyon  lelkesek voltak, bár először izgultak, de simán elengedték Kispapáékat. Társasoztak, olvastak, rajzoltak, beszélgettek. Sőt, a végén azt kérték, hogy máskor is vigyázzon rájuk Ica néni...

Zsófika azért még inkább Kispapáékkal tartott, de ő úgysem árulja el Blankának a meglepit. Kispapáék pedig összekötvén a kellemest a hasznossal, meg is vették a szülinapi ajándékot, egy nagylányos, lila bringát. Na meg a jövő heti parti kellékeit. Mert ugye zsúr is lesz. Kettő. Egy az ovis, egy a családi barátos cimbiknek. Non-stop party arcok.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...