hétfő, május 09, 2011

Pisi, Gang és Budakeszi

Borika péntekre lebetegedett, betaknyosodott, belázasodott, és többször bepisilt, ami rá régóta nem jellemző. Így a doktornéni jobbank látta elküldeni őt egy pisi csekkolásra, nem ez okozza e a bajt. Szerencsére nem volt semmi para, de azért oviszünetet kapott.

Blanka nem volt túl lelkes a gondolattól, hogy Bori nélkül megy oviba, de a Kismamával déluán kettesben elment a csarnokba bevásárolni, és ennek nagyon örült. Meg is jegyezte a Mamának, hogy milyen jó így egyedül, mi lenne, ha nem lennének tesói?

A szombati napot itthon és a gangon töltötték a kiscsajok, kis virággondozás, buborékfújás, futkosás, majd persze este énekes műsor nézés közepette, a hétköznapi rajzász lezárva.

Vasárnap Budakeszire voltak hivatalosak Kispapáék kisEmmához, Hannához és szüleikhez. Eredteileg kerti bográcsozás volt betervezve, de az égieknek köszönhetően a B terv lépett életbe: töki pompos és almás pite sütés - a konyhában.

Hivatalos volt a Nagy nagycsalád is Emmáékhoz, így a nappalit kb. 8 db öt év alatti gyermek - valamelyiknek mindig volt valami baja - és két pocakaló - ők kevesebbet rinyáltak - lepte el. Utóbbiak kivételesen nem Kispapáéktól származtak, hanem a másik két család bővül hamarosan újabb bébikkel.

A gyerekek amúgy tök - töki pompos... - jól elvoltak, a szülők tudtak beszélgetni, no meg kajálni, némi sör kíséretében. Délután Bori, Zsófi, Nimród, Emma és Hanna aludtak, de így is maradt még 3 gyerek...


Ahogyan persze lenni szokott, a hangulat este érte el a tetőfokát, mikor már indulni kellett volna haza, de aztán nagyon viták nélkül mindenkinek sikerült összeszedni hellyel-közzel saját gyerekét.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...