hétfő, február 01, 2010

Kórházi napok

Zsófi baba és Kismama szerencsére továbbra is jól elvannak odabent, legalább is egészségesek, ha minden ok, szerint szerdán jöhetnek haza.

Kismama sokat ugyan nem tud aludni, de a szülésznéninek köszönhetően - aki ráadásul a szülés után Kispapát még kocsival is hazavitte, jó, azért útba esett -, sikerült az egyik legjobb 2 ágyas szobába kerülnie. Ami külön jó, hogy lassan két napja egyedül birtokolja a szobát Zsófival, ugyanis most nincs annyira tele a részleg.

Zsófika "működni kezdett", ma már többet volt fent, és egész nap a cicin lógott, olyan éhes. Bár nagy tejmennyiség még nincs, az majd talán holnapra indul meg, de a kiscsajon már most látszik, hogy hasonlóan cicifüggő lesz, mint nővérkéi. Nő a még nem büdös, anyatejes kakis pelusok száma is.

Látogatókat nem nagyon fogadnak a hölgyek, így Kismama is tud pihenni többet, na meg az influenza szezon miatt is óvatosabbak Kispapáék. Persze a lelkes nagytesók kivételt élveznek, eddig mindkét nap bementek Kispapával.

A csajsziknak nagyon tetszett Zsófi, bár Borikát még annyira nem köti le, viszont Blanka nagyon komoly, okos nővérke, és ragyog a büszkeségtől. Mindig fogni akarja, pelusozni stb. Ma az oviba is büszkén mesélte, hogy megszületett a kishúga.

Persze azért érdek is dolgozik a csajsziban, hisz nagyon várják már Zsófibaba ajándékait, amiket szerdán hoz majd haza a hóna alatt nővérkéinek.

A délutáni látogatás után Kispapa hazavitte a csajokat, a trolit éppen elérték, a Blanka nagyon szépen nézett arra a fiatalabb bácsira, aki a téren levette őt a buszról. Este kis fürciparty, kakaó-ivás, aztán tipli feküdni.
Bojika kicsit nehezebben aludt el, a Blanka is húzta az időt - "papa pisilni kell", "én mosok fogat" (persze vizes lett a hálózsákja, a száraz bent volt a gyerekszobában, ahol nagy nehezen éppen elaludt a Boji). Barátok közt (ami Anyátok közt, illetve Apátok közt címen is fut errefelé) ma este annyira nem játszott, a Blanka is elég kilehet, ő kapcsolta ki Berényi Mikit, mielőtt jött volna a ph-érték...

De már alszanak. Csak Kispapa körmöl.

Körmölt.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...