csütörtök, február 25, 2010

Non-stop party arcok

Bizony a lassan 4 éves KisBlankának a héten már önálló, külön programjai voltak, melyek kivételesen egy családtaghoz sem voltak köthetők.

Ahogy már Kispapa említette, az ovi kezdete óta Blanka nagy barátnőre tett szert, Zita személyében. Érdekes, hogy még az óvónénik is megjegyezték, hogy ritka ilyen életkorban az ennyire szoros barátság, mint az övéké. És tényleg, a két, a közösségben csendes, visszahúzódó (otthon ellenben hangos) kiscsajszi örök barátságot kötött, sőt, már egymás legjobb barátnőinek hívják egymást. Ha épp nincs ott a másik az oviban, még el-el játszanak mással, de ha mindketten ott vannak, csak egymással hajlandók lenni.

Néha már volt ovin kívül is közös játszás, hol Kispapáéknál, hol Zitáéknál, de mindig kizárólag a szülők jelenlétében.

Még nem egy pár hete Zita mamája meghívta Blankát hozzájuk játszani, Kispapáék felügyelete nélkül. KisBlankában még pár hétig érlelődött a gondolat, hogy Papa-Mama nélkül ott maradjon e, de végül rábólintottak.

Így történt, hogy hétfőn, ovi után nem Kispapa vagy Kismama hozta el a csajszit az oviból, hanem Zita mamájával jött el a két csajszi, és egészen este 6-ig buliztak együtt. Azért ezt a Zitáékhoz vezető sétálós utat a kis barátnők az elmúlt fél évben elég sokszor megtették együtt drága szüleik kíséretében.

Persze a Kismama egész hétvégén erre készítette föl Blankát, hogy ne érje meglepiként, miért nem szeretett szülei hozzák el. Információnk szerint nem is volt semmi gond a csajszival, simán hazament Zita mamájával, nem aggódott, szót fogadott, és egy nagyot játszottak. Akkor volt csak egy kisebb hiszti, mikor Kispapa érte ment, de állítólag az is csak azért volt, mert még maradni akart a drága.

A hétfői sikereken felbuzdulva, tegnap újabb merényletre készült Kismama, de most nem Zita mamájával, hanem a szintén csoport társ T. Tomi mamájával.
Tomi amúgy már régi haver, kb. 1 hós koruk óta ismerik egymást, ő a srác a térről. Velük játszótereztek, Manótornáztak, játszóházaztak anno Kismama és Blanka.

Tehát szerdán pedig Tomi mamája hozta el a gyerekeket az oviból, de most a buli Kispapáéknál folytatódott, immár Borikával kiegészülve. Blanka az elején nem nagyon akarta Borit bevonni a játékba, de némi ráhatás után nem ellenkezett.

Borika se töltötte tétlenül egyébként a szerdai napját. Még Blanka az oviban gályázott, ő itthon bulizott a szintén 2 éves kisÁbellel, az ex-szomszéddal, és Borika szavai szerint "rosszalkodtak". Most már ők is kezdenek együtt játszani, így talán Bori is kevésbé unatkozik itthon.

2 megjegyzés:

Virág írta...

Na, és mi mikor menjünk fokozni a partihangulatot?? Mondjuk Bobó semelyik gyereketeknek nem potenciális játszótárs, de mégis.... :))
Hétfő v péntek jövő héten? Kövi hét szerda v csüt?

kispapa írta...

Hello Virág

Ha nem para, legyen a köv.hét szerda, asszem az márc. 10. az jó? jövő héten az a két nap nagyon mozgós, jön a dokinéni, védőnő, de a márc.10 az szuper lenne!
Ja és mi a maszkabált kérnénk akkor másolásra :)

köszönöm!!

K,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...