vasárnap, február 28, 2010

Mozgalmas hétvége

Ez a hétvége sem telt unalmasan Kispapáék számára, hisz jobbnál jobb programok vártak a kiscsaládra.

Szombat délelőtt ellátogatott hozzájuk a híres majdnem 3 éves Rozi és 7 hónapos kistesója, Liza becses szüleik, Juci és Valesz társaságában. Kispapáék családjában hirtelen több lett már a gyerek, mint a felnőtt, hisz 5, szinte egykorú csajszi pörgött a pecóban. Eljött ez az idő is, mikor nem a szülők buliznak már, hanem ők vesznek részt a kiscsajaik partiján. A csajszik pörögtek, nem is volt túl nagy konfliktus, majd egy közös ebéd után Valeszék haza, Blanka és Bori pedig az ágyukba vették az irányt.

A délutáni alvás után a Kismama szüleit látogatta meg a kiscsalád, hogy az új pecójukat, amibe pár napja költöztek, szemrevételezzék. Volt ottan is egy kis pörgés, rohangálás, majd folytatták az utukat a nagyszülőkhöz nagyon közel lakó unokatesókhoz, a büdös bogarakhoz.

Volt nagy játszás, Blanka és Ádi nagyon örültek egymásnak, hamarosan el is tűntek a gyerekszoba útvesztőjében. Borika kicsit szerényebben nyomta, a maga visszafogott módján, de a végére belejött, és boldogan osztogatta a pacsikat Máténak.

Zsófika eközben főleg a Kismama és a Kispapa kezében töltötte idejét, többnyire békésen.

Vasárnap délután pedig a híres K. Ábel (Blanka szerelme) és szülei jöttek Zsófi látogatóba. A csajok elég lassan engedtek fel, ahogyan Ábel is, de ahogy az szokott lenni, a végére nagyon felforrósodott a hangulat. Ábel Kispapa 2 csajával felköltözött az emeletes ágyra, és Borika pedig a villany lekapcsolását követelte. Volt egy kis közös táncolás a Zimme Zumra, némi Thomas-ozás, finom vacsi, rohangálás. A hangulat elég békés volt, még Ábel apuka és Kispapa és tudtak beszélgetni, míg Ábel anyuka és Kismama főleg babázott.

Képek hamarost.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...