péntek, július 30, 2010

Fél év

Kizökkent az idő, csakúgy lepergett hat hónap, Zsófika fél éves lett. A kis Zsófimanó, ha még nem is nőtt fel, de igencsak fejlődőképes kis Mancinak bizonyul Kispapáék nagy örömére.

Nagyon rendes kiscsajszinak bizonyul, az éjszakai keléseket leszámítva. Igazi harmadik gyermek, mindig kivárja a sorát, tök nyugodt, alig sír, és akkor a legboldogabb, mikor zajlik körülötte az élet. A tesói néha játékbabaként kezelik, Blanka cipeli ide-oda, Borika etetni próbálja, közben gigáig lenyomja neki a kanalat, de őt ez mind-mind nem zavarja, sőt, többnyire hangos nevetéssel jutalmazza nővérkéit.

Szépen fejlődik, simán megduplázta a születési súlyát, most 7200 g és 65 cm. Mozgásban sincs para, már két hónapja forog hátról hasra és vissza, pár hete "kutyázik", négykézláb ringatja magát ide-oda, el kezdett "repülőzni", próbál kúszni, talán pár centit sikerül is, de inkább hátrafelé tolat. Állandóan ülni akar, a pihenőszékében is simán felhúzza magát hasizomból.

Nagyon kedves, barátságos, bár mostmár sokkal tartózkodóbb az idegenekkel, sokszor megijed, és egyre inkább anyásabb. De azért bőven jut Kispapának is mosoly, rötyögés.

Rengeteget szopizik, és napi egyszer gyümölcsöt kap. közben be nem áll a szája, karattyol, köpköd, nyáladzik ezerrel, de foga még nincs.

Ezúton is Isten éltesse Zsófi babát!






4 megjegyzés:

Lipodresch írta...

Isten éltessen manólány!

Névtelen írta...

Nagyon nagyon boldog 6. hónapot kívánunk!!!!
Isten éltessen!!!!
Keresztszüleid

samu írta...

tiszta Bori, nem?
éljen!éljen!!!

Névtelen írta...

Köszönjük mindenkinek :)

Samu(Zsófi): nem is tudom, a szinei tök blankásak, de már nem annyira hasonlít rá, mint picinek. olyan mintha mindkettőt összegyúrták volna. múltkor végignéztem a Ti képeiteket a fb-on, és sztem Momi is totál vegyes vágott,nem? Bár néha inkább Jóni, de nehéz eldönteni.

puszi mindenkinek

Kriszti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...