péntek, július 09, 2010

Vendégséghegyek

Az elmúlt 2 hét elég eseménydúsan telt Kispapa kiscsajainak, Kismama igazán kitett magáért, már ami a programokat illeti.

Szinte mindennap mentek valahova, vagy jött valaki, hogy élménydús legyen a kiscsajok pesti tartózkodása, mielőtt a kiscsalád megkezdi a közös vakációt.

Az első héten az ovis legjobb barátnővel, Zitával volt kis randi az Orczy kertben, a szokásos kacsaetetéssel megspékelve. Majd Piliscsabára is ellátogatott Kispapa 4 nője KisÁbelhez és mamájához. Ott is szuper, pancsolós, kertező napot töltöttek el a csajszik, némi félelemmel vegyítve. KisÁbelék ugyanis két nagyon "veszélyes" macskával rendelkeznek, amitől sikerült a pesti csajoknak jól megijedni, és egész nap nyávogni.
De Ábel mama profin megoldotta a helyzetet,és mindenki megúszta személyi sérülés nélkül a napot.

De volt nagymamázás is a "csinszkában", nagymamáék új birodalmában, miközben Kispaáék koncerteztek Zsófi babával.

Szombaton Veresegyházára látogatott el a család, Kismama unokatesójáékhoz és 3 kisfiához: Zsomborhoz, Zétényhez és Zsadányhoz. Kispapa lelkesen focizott velük - van még hová fejlődni -, de azért wii soccer-ban jobbak voltak. A csajszikat felcsábították az emeletre, és youtube-kedvenceiket osztották meg velük. Blanka és Borika nagyon ráindultak a fiúkra, utána még sok sok napon át emlegették őket, és memorizálták a nevüket. Eltartott egy ideig.

Vasárnap késő délután egy kis séta volt az Orczy kertben, Bori keresztszüleivel és Gergő babával. Kis sörözés, zsíros kenyerezés és fagyizás a tónál, némi unplugged koncertel megspékelve. Szegény srác megállt a hetvenes években, de egyébként lehet, hogy jobban járt.

Ez a hét is tartogatott számos program elemet a csajsziknak: egyik nap kisÁbel jött látogatóba a lányokhoz, más nap Kun Ábelt látogatták meg a csajszik szülinapja alkalmából. De eljutottak Gergő baba rezidenciájára is, ahol délelőtt pancsoltak, délután homokoztak a csajok, miközben Kismama kicsit tudott beszélgetni Bori keresztmamájával. Szép és okos férjeikről, biztos.

Pénteken Budakeszire vette az irányt a kicsi kocsi, KisEmmáék rezidenciáékhoz, ahol egy nagy közös találkozó vette kezdetét: ott volt a vendéglátó Emma, kistesója Hanna és anyukájuk, de eljött Kori, Simi és Nimród, akik természetesen anyukájukat, Orsit is elhozták a buliba. Ötye.

Meg nem erősített források szerint nagy medencés, csúszdás parti vette kezdetét, majd némi lakás rombolás, már ami a játékok szétpakolását illeti. Közben páran már nem bírták a pörgést, és kidőltek, többek közt Bori, Hanni, Zsófi.

A többi partiarc ebéd után kb. 2-ig nyomta, majd miután Orsiék is hazamentek, és Bori is felébredt, Kismamáék is hazafelé vették az irányt.

Kispapa mindeközben húzta az igát, hiszen szombattól végre megkezdődik a család közös nyaralásának első felvonása, Tóalmáson.

1 megjegyzés:

Gulácsi Orsi írta...

Ez nagyon vicces volt.
Megerősítem a forrást tényleg volt nagy medence és sok partiarc.
Mi itthon dőltünk ki de akkor egyszerre...

kössz
és
pussz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...