vasárnap, július 04, 2010

Warpigs forever

Kis Zsófika átélte első nagy rock-kiképzését, ha nem is a Tündérgyár kistermében, de a romkocsma udvaráról hallgatta, hogy támad föl hamvaiból Főnix, aki Warpigs néven kb. félévenként tesz egy szép kísérletet az újabb szárnyalásra. A repülés sikerül is, csak Rick Rubin marad le róla, pedig lehet, hogyha egyszer tiszteletét tenné, újra otthagyná pár hétre az RHCP-t, és csinálna egy némi paprikával, magyarosh rockkal és disznóhússal átitatott funky lemezt.

Szóval Zsófika a péntek estét kint élvezte, a Kispapa olykor kicsit bekukkantott, csak az íze kedvéért, igaz, a nagy lezárás - pogó - a Killing in the Name of...-ra a sánta úszó miatt ezúttal elmaradt.

De Zsófika mamával bírta a kiképzést, igaz, kicsit elbóbiskolt - mármint a kiscsajszi - a Rockandrollisdying című slágerre, hortanytott egyet az öregedés jeleit mutató Livingon the edge-re - amit állítólag felkérésre játszottak, eladták a lelküket -, de a legelején azért jól szólt a Gentle art... is.

Némi sör, jegeskávé és lejmolt cigi után Zsófika megelégelte a dolgot fél kettő környékén, rávette drága szüleit, hogy jóból is megárt a sok. Bírta a csajszi keményen, lassan mehet is a Szigetre, neki még úgyis ingyen van.

U. I. Köszönet a lopott képért Mooney-nak.

1 megjegyzés:

Gulácsi Orsi írta...

Jól néztek ki:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...