szerda, július 14, 2010

Még mindig nyaralunk

Hétfőn korán reggel felkeltek a csajszik, már nagyon izgultak, mert látogatók érkeztek, a messzi Esztergombából, Zsófi baba keresztszülei és gyermekeik, a híres Suzuki Andris én Nóri (mivel már több fórumról érdeklődtek sokan ennek a névnek az eredetére, Kispapáék annyit elárulhatnak, hogy ők nem a híres Suzuki leszármazottjai, csak mivel Zsófi keresztapu, Gábor eme híres gyárnak munkatársa, a név így "rájuk ragadt". Anno, mikor még Blanka kicsi volt, környezetében lévő sok Andrist valahogy meg kellett különböztetni egymástól.)

Olyan dél körül meg is érkeztek, és indult a buli. Ebéd után Blanka és Andris elég hamar a medencében a medencében találta magát, ahol viszont kb. 5 perc után Andris számára sajna befejeződött a fürdés mind a 2 napra. Megcsúszott picit, megijedt, és onnantól hiába próbálták drága szülei, Blanka és Kispapa is, nem tudták becsalogatni őt többé.
Délután Kispapáék csajai és Nórika aludt, Stella és Andrisis méhcsipést szenvedtek el, de szerencsére allergia nem lett belőle.

Este szokásos tábortűz vette kezdetét, amin Zsófi és Nóri kivételével a gyerekek is egy ideig részt vettek. Lelkesen sütötték volna nyárson a szalonnát, de helyette csak botra felszúrt kenyeret és hagymást kaptak, biztos ami biztos. Fél 10 körül aztán lassan mindhárman ágyba kerültek, így a szülők is tudtak kicsit lazítani és világmegváltó beszélgetéseket folytatni egészen hajnali 1-ig.

Kedd reggel a gyerekek ismét nem voltak tekintettel arra, hogy szüleik késő éjszakáié dorbézoltak, Bori és a Suzuki tesók kb fél 7 körül jelentkeztek, egyedül Blanka és Zsófi húzta a lóbőrt egészen fél 9ig. Na meg az apukák lustálkodhattak még picit.

Kismama és Stella mama már reggel 8tól kint találták magukat a kertben a hintánál, majd a homokozónál, hogy a fent lévőket távol tartsák a még bóbiskolóktól.

Délelőtt a nagy melegre való tekintettel fagyizni vitték az anyukák a nagyokat,közben persze Blankának és Borinak sikerült némi kutyakakiba belelépni, és kb bokáig kakisnak lenni. A lábukat viszont nem voltak hajlandó belemártani a pici tóba, hogy lemossák, mert békák voltak ott...De az ügyes anyukák ezt a helyzetet is megoldották.

Fagyi után még egy kis pancsizás, homokozás, Némó nézés, majd ebéd után hazaindult a Suzuki család.

Délután szerencsére mindhárom csajszi egyszerre aludt, jó nagyot, így Kispapáék is tudtak minimálisat pihenni. Este még Borika fürcizett egyet a medencében Kispapával, míg Blanka egyedül playmobilozott. Azért egyedül, mert így akarta. Még a mamát is kiküldte a szobából, hogy ne hallja a szerepjátékozást.
Bizony, kezd már zavarba jönni időnként a csajszi, ha játék közben figyelik, hallgatóznak.

Szerdán a nagy melegre való tekintettel még a kertben sem lehetett tartózkodni, így Kispapáék ellátogattak a híres Tóalmási Andrássy kastélyhoz, ahol a hatalmas fák alatt még kibírható volt a hőség. A kellemes hűsben nagyot sétált ott a kiscsalád, majd a csajok játszótereztek azon az old school játszótéren,amin még anno, nagyon sok évvel ezelőtt a Kismama is az ő nagypapájával.
Szerencsére az ebéd utáni alvással ismét nem volt probléma, Kispapa is tudott dolgozni kicsit, Kismama pedig végre be tudott fejezni egy könyvet.
A nap többi része koronakészítéssel telt by Kispapa az ő pici hercegnőinek, majd kis pancsolással, fagyizással.

Pár telefonos kép:





Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...