csütörtök, július 29, 2010

Zsófi baba visszavág

Az elmúlt pár éjszaka nem volt túl pihentető Kispapáék számára. Zsófi baba strikes back, bosszút forralt a költöztető akció miatt. Győzzön a jobbik!

Bár eddig sem aludta még át az éjszakát, de azért hajnal 3-4-ig legalább csend volt este 8-tól. Ezért döntöttek úgy, hogy Zsófi költözzön, mert Kismama attól tartott, a mama-szag az, ami arra ösztönzi a csajt, hogy hajnalban azért kikövetlje a jussát.
Ez bizony egyelőre nem jött be, mert amióta a csajszi drága nővérkéivel alszik, visszatért a hajnal 1-es kajához, majd persze 4-kor ugyanúgy táplálkozik, és reggel 6-tól pedig úgy dönt, reggel van, és kurjongat.

Pedig már gyümölcsöt is kap, napközben is sokat szopizik, jó húsban van, éhezésről nem igen lehet szó.

Az elmúlt éjszaka azonban mindent überelt: Kispapáék nyugovóra tértek úgy 11 körül, majd Zsófi szokás szerint fél 1-kor ébredt, kajált, visszaaludt.
Kismama hajnal 4-kor arra kelt, hogy valaki vígan rugdossa a kiságy rácsait, és dumál. Gyors sprint a gyerekszobába, szoptatás, de Zsófika úgy döntött, 4 óra ide, oda, számára itt a reggel és a játszás. Blanka félálomban be is szólt, hogy Zsófi nem hagyja aludni, így Kismama vigye ki. Így történt, hogy Zsófika reggel 5-ig sikongatott, kurjongatott, dumálgatott, Kispapa és Kismama arcát markolászta, majd 5-kor, egy újabb szoptatás után visszaaludt.

Hajnali 1/4 7-kor pedig megjelent Borika a beszélő babájával - lassan Kispapa tesz róla, hogy lemerüljön benne az elem -, befészkelte magát Kispapa, Kismama és Zsófi közé az ágyba, és természetesen rögtön fel is ébresztette őket.

És még csak 8.

1 megjegyzés:

Andrea írta...

Ez máshogyan nem is történhetett volna...sajnos! :-)

Még csak 8. Ez ami nagyon durva tud lenni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...