vasárnap, július 11, 2010

Nyaralás 1.0, first days


Szombaton végre megkezdhette a kiscsalád a jól megérdemelt közös nyaralást, bár Kispapának még akad némi dolgozni valója, de ez már online megoldható a csajok csendes pihenőjében.

Szombaton úgy 11 körül sikerült az utolsó köbcentiket is kihasználva a kocsiban, végre elindulni. A csajoknak még úgy is rengeteg cuccuk van, hogy már egy adag ruhát korábban nagymamáék le is vittek, a bringákról és utazóágyról pedig nem is beszélve. De ugye 3 gyerek az már egyszerű- babakocsi, játékhegyek, pót-pótruhák, gyógyszerek, pelusok, kaják, autósülések stb.

Na de Kismama ügyesen bepakolt mindent a táskákba, Kispapa pedig még ügyesebben elhelyezett mindent a kocsiban.A lényeg, a fényképezőgép persze otthon maradt, így most a kevésbé jó minőségű telefonos képeket élvezheti a nagyérdemű.

Dél körül nyílt is a tóalmási kertkapu, és a csajok rögtön birtokba vették a kertet,majd egy gyors ebéd után mindhárman nyugovóra tértek.
Az alvás után Blanka már bemerészkedett a felállított nagy medencébe, persze szigorúan felszerelkezve a Barbie-s karúszójával. Kezdetben még igen bátortalannak tűnt, de egyre jobban belejött. Kispapával már a vízen siklást és a lábtempót is megtanulták.
Borika ezalatt inkább a pici babamedencében fürdőzött.

Még Zsófi baba is kipróbálta a Kismama karjaiból a nagy medencét, sőt még a felfújható cápát is meglovagolta, amit különösen élvezett.

Este egy kis Bambi nézés után jó későn kerültek ágyba a csajszik. Az első éjjel jól telt, habár most életükben először aludt a 3 lány egy szobában. Otthon még Zsófika Kispapáék társaságát élvezi, vagy fordítva, de a tóalmási terep jó próbának tűnik a jövőre nézve. Nem is keltették fel egymást, bár Zsófi kétszer kelt éjjel kajálni, Bori pedig reggel 6-kor átköltözött kedves szüleihez, így szokás szerint csak Kispapáék nem tudtak aludni sokat.

Vasárnap már reggel a medencében kezdték a csajok a napot, immár Borika is bemerészkedett, szigorúan Kismama kezében. Nehezen akarta elhinni, hogy leér a lába, de nagyszerű édesapjának köszönhetően leküzdötte ezt az akadályt, és utána már bátrabban szelte a habokat.
Ebéd előtt még egy nagy homokozást, sarazást is csaptak a csajok, kivételesen drága szüleik asszisztenciája nélkül.

Ebéd, majd csendes pihenő, szerencsére mind három csajszi nagyjából egy időben. aludt ismét. Délután kis cukrászdázás, pankráció a medencében, finom vacsi a kertben, majd este meccs és Shrek nézés felváltva.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...